Flash – vysvětlí mi někdo tyhle podivnosti?


Pro Kosu našli pánové Geordyn a ulade

Zajímají mne záhady. Politické. Proto vydávám Kosu. Zejména, když  nějakým způsobem odporují zdravému rozumu.

A  čtenáři  to dobře  vědí. takže  když na něco takového narazí – pak šup a už to je ve vlkově  mailu. A  chlupatec ať si s tím poradí!

Dnes mi takové  záhady přišly  hned  dvě Jedna  od Geordyna, který je  kosířské obci dostatečně  znám a druhá od od nicku ulade.

A neumím je vysvětlit. Takže je nabídnu vám. Uvidíte, že mezi nebem a zemí se dějí věci! Doslova a  do písmene.

Začnu přítelem Geordynem:

V jeho mailu stojí:

Fwd: Polské TV se podařil záběr, který snad ani pořizovat neměla…

Zdravím, snad to není podařený filmový trik. Nebo dvojník? Mnozí ti nejvrchnější v minulosti je mívali.
Geordyn.
K mailu  je přiložena  fotografie:
3

Takže  Zelenský, +Biden a za nimi cupe.. no kdopak to je… Zelenského dvojník?

Kdybych  dostal jen tuhle  fotku, ani bych se nenamáhal sednout ke  klávesnici. S  Fotoshopem se  dá , jak víme kouzlit  do nekonečna.

Jenže  Geordyn připojil  i video.  Byť  krátké. Polské. Z polské TV. a z toho jsem si pořídil pro vás  tento screeshot:

4

Dal bych celé to videiko. Aby nikdo nemohl vznést  sebemenší pochyby. Jenže  to by muselo být  na Tubce. Odjinud   a zejména  z mé pošty mi to redakční systém nevezme. Ale  věřte, že  screenshot  dělal vlk. Nemohu vyloučit ovšem, že  onen videozáznam není zmanipulován. Jak ovšem tohle ověřit?

Ovšem záhada  v každém případě!  Kolikrát  jsme  slyšeli,  že  Putin umírá, je těžce nemocen,  schovává se před lidmi a  nastrkuje  svého dvojníka? A kolikrát , že Zelenský  je  symbol zdraví, statečnosti a  nebojácnosti a vůbec  superhrdinství?

A ono  ejhle….  Záhada, obrovská  záhada. Opakuji – klidně může  být , že  jsem si naběhl na  zmanipulovaný  hoax. Nemám, jak jej ověřit. A pokud někdo z vás  najde a  doloží,  že se jedná o manipulaci a  a dezinformaci, rád  zveřejním opravu. Zatím si  ale  myslím, že  Zelenský  zas  až  takový  geroj, omlouvám se  – hero, s dvojníkem v patách není.

Jestliže  u Geordynova  mailu připouštím možnost, byť malou,  záměrné manipulace,  pak u toho, co mi přišlo od nicku ulade, s ohledem na  to,  že obrázky  jsem vlastnoručně, tedy vlastno klávesnicově  stáhl z Novinek.cz a  ty by přece nelhaly  a zejména ne  v předmětné věci, zejména  když  to, co  vám ukáži a na  co ulade upozorňuje převzaly od Reuters, mohu  záměrnou  manipulaci s prostými  dušemi  typu vlk a jeho čtenářský kmen, kteří jak známo slupnou  každou  blbinu,  najisto vyloučit. Co že  píše KD?

Tohle:

Zdravím  a přeji pěkný den

dnes  se objevil  na Seznam.cz tento článek¨

Redaktore Jemelko copak tu máte čtenáře Seznamu za úplné pitomce?, . Pokud¨se někdo pozorně podívá, vidí že na videu u nepoškozeného dronu jsou na konci vrtulí vždy dva výrazné žluté pruhy. U poškozeného dronu zcela evidentně chybi: Poškozený dron není totožný s tím úvodním. Jedné se z americké strany o stupidní nepodařený podvrh.. Ale na to jsme si zde již zvykli.

Takže jsem nelenil a  rozklikl příslušný odkaz a pro vás  z Novinek.cz  pořídil z toho jejich  zdrcujícího videa  dva  screenshoty! Dívejte  se  dobře

Před a po kolizi s ruskou stíhačkou

Před ní jsou listy  vrtule opatřeny  dvěma  hodně tlustými žlutými pruhy.

Po ní? Pruhy  někam zásadně  zmizely….

1

Takže  jsem to video pustil a podíval se jak ten dron  letí a letí,  než  přijde  ten  ruský zloduch a vyfotil jeden záběr  vrtule.

2

A  oni tam ty zatrachtilé žluté pruhy  vážně  jsou!!!! Jenže PO údajné SRÁŽCE s ruskou stíhačkou  uý  nikoliv, jak jsme  si už předvedli!

Záhada obrovská!  Skutečně obrovská!

Jenže  já to video dokoukal celé. A ono těch  záhad je  tam  daleko  více:

Do času 0:29  sledujete  záběry z kamer  dronu a  vidíte  mrak vypuštění Suchojem na  dron:

5

V čase 0:30 ovšem obraz vypadne a  na  videu je  tohle:

6

Vše v pořádku! Za kostičkami špatného signálu  je  vidět  totéž co o vteřinu dříve. Špatně, ale  je.

To kostičkování  trvá až  do 0:35

7

aby  v čase 0:36 se náhle objevilo, nejspíše ze  stejné kamery!!! toto:

8

Prostě  záhada  na záhadu!

Ale  ani to není  všechno. Ta ohnutá  vrtule, bez  žlutého pruhu má být  tím zdrcujícím důkazem přímého fyzického ataku  ruského letadla  s americkým dronem. Má  někdo představu, jak by a si dopadl ten ruský letoun, kdyby  do vrtule dronu opravdu narazil?  Jaké  že  jsou  při rychlosti stíhačky vybuzené  nárazové  dynamické síly?  Pokud se zkuste na „placáka“  skočit v létě  jen z třímetrové výšky  do vody! Na  břicho nebo na záda!  Abyste  získali  alespoň primitivní zkušenost. Stíhačka  by  docela  určitě  musela  na zásadní opravu, pokud by se vůbec  vrátila na základnu!

Ulade prostě, stejně jako Geordyn ukázal prstem na  velikánskou záhadu!

Rád  bych znal, v obou případech, vysvětlení.

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka, Hosté se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.