Úvodník dnešní Kosy – co se stane s Ukrajinou, pokud Západ zastaví svůj penězovod Kyjevu?


Dnešní  číslo Kosa postavila  na  dvou úvahách  jaké následky a já dodávám  – pouze  bezprostřední, by  s sebou přineslo zastavení  nebo přiškrcení amerického a  evropského penězovodu  Zelenskému…

Už  je  to nikoliv  nepředstavitelná sci fi, kterou  šíří Putlerem placení dezinformátoři  jak by  se okamžitě  konstatovalo dříve, ale   zcela  reálná  možnost už zvažovaná  například takovou CNN!!!

Svět se mění.  A to neuvěřitelně  rychle!!!  V největších redakcích  západního mainstreamu bijí doslova  na poplach. Takže  problém existuje!  Je  identifikován. Takže  reálná hrozba.

Připodotknu dvě  drobnosti

-ty peníze pro Ukrajinu se nakonec  najdou. Tím si jsem jistý.  Letos  ještě  ano. Otázkou je  KDY? S každým dnem zpoždění  Ukrajina  ztrácí a ztrácí pozice.

-vyřešení financování  Kyjeva  v  roce  2024 vůbec  nic nenaznačuje  pro další prodloužení v  roce  2025.   Zejména pokud  by  dnes  opět  už halasně ohlašovaná  ofenziva  roku 2024 skončila  stejně „úspěšně“  jako ta letošní.  Takže  v takovém případě  by  uvolnění amerických a evropských peněz  jen  odsunulo problém v  čase. Aby  se  vrátil, jak to neřešené problémy  dělají vždycky – následně  znovu a daleko větší.

Kdyby  v  tom nejely  daně  českých  daňových poplatníků,  řekl bych  si jen  – dobře to děláte  soudruzi, dobře!  Utrácíte  prachy, které nemáte,  musíte  si  je  půjčovat a  nikdy  se  vám nevrátí zpět. Feldkurát  Katz  byl proti vám  genius.  Jenže  v tom jedou  i moje daně!

A  vlastně ještě  jedna  věc, jíž nelze pominout. Z Ukrajiny a  Zelenského se  stal naprosto dokonalý narkoman. Každý  den, čí spíš e každou hodinu si musí šlehnout!  Západní finanční pomoc.  Bez ní se  zhroutí.   Jak si někdo představuje, že takovýhle „stát“  může  vůbec  fungovat???? Stát  příživník. Nalejme  si čistého vína.

Takhle  je postaveno dnešní číslo Kosy.

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.