Flash: BIS – my nic mi muzinkati!Doufám, že Petr Bystroň tu žalobu na český Deník N a Spiegel podá!


Před  třemi  dny  jsem vydal přetiskl  článek  Daniela  Kaisera  z  Echa  24.cz

Daniel Kaiser Bisko dej důkazy!

kde  se  zabýval  naprosto podivnou  kauzou, kdy  statečný  plu…  ehhh, no přece  statečný  generál  Koudelka a jeho hoši  rozkryli  krajně nebezpečnou  ruskou  vlivovou struktur Voice  of  Europa,  kterou ovšem nikdo neznal. Dokonce  ani z  alternativy. Ale  prý  to byl  těžký  úder  Putlerovi a jeho  zákeřným plánům  jak rozvrátit  demokracie  členských zemí  Evropské  uHnie.

Vedle  mediálního  vlivu  prý přes  tenhle  spolek šly  peníze  řadě  politiků ze zemí  EU.  Jmenován  byl  jeden jediný – poslanec  za  německou AfD a  český rodák  – Petr  Bystroň , dnes  celoněmecká  dvojka  na  kandidátce  do eurovoleb.  Ten  prý  nainkasoval  balík. Jak jsme  se mohli dočíst  ve všech správných  mediích,  zejména  v české mutaci Deníku N, od  něhož  to převzali  všichni  ostatní, včetně německého Spiegelu.

Prostě  Bystroň a  AfD  jsou financovány  Kremlem a basta.  Tvrdí Deník N,  který se nějak dostal /jakpak asi/ k  300 stránkové  zprávě BIS.  Přirozeně  přísně  tajné!  Jak jinak.

Jenže  jsem právě kontrolovlal monitor  českého  tisku a vidím  tam článek  s obsahem  nad  kterým mi rozum  zůstává stát a  oči  mohou vypadnout  z důlků!  Jeho  titulek ní takto:

Jak poznáme ruské dezinfoweby? Vše vám vysvětlí v titulku, říká mluvčí BIS

A  tak čtu naprosto nevídané v klíčové  pasáži:

Jméno poslance AfD Bystroně z naší strany nikdy nezaznělo

Deník N a časopis Der Spiegel napsaly s odvoláním na zprávu BIS, že jedním z politiků, kteří dostali peníze od ruské vlivové organizace, byl i poslanec německé Alternativy pro Německo (AfD) Petr Bystroň. Ten to označil za pomluvu. Vedení jeho strany žádá BIS o poskytnutí důkazů.

K tomu Ladislav Šticha říká: „Dokumentace k případu Voice of Europe čítá tři sta stran. A je potřeba připomenout, že adresátem našich zpráv není veřejnost, ale ze zákona je to předseda vlády, ministři, prezident, případně orgány činné v trestním řízení. A když se podíváte dozadu na různé výstupy, zjistíte, že ani premiér, ani nikdo z ministrů a ani BIS nikdy nezmínili žádná jména, vyjma těch, která se ocitla na sankčním seznamu.“

Dalším  z  toho sloupku  vás  zatěžovat nebudu. Jde o naprosté  blábolení a  ruské ideologické  diverzi,  fake, co  mají rozvrátit a podkopat  demokracii a  tak důvěru  v naše  kompetentní a důvěryhodné  papaláše!  Kdo chce, snadno si to  dočte  či doposlechne.

Já  zírám  na  následující  sdělení  mluvčího BIS  Štíchy :

A když se podíváte dozadu na různé výstupy, zjistíte, že ani premiér, ani nikdo z ministrů a ani BIS nikdy nezmínili žádná jména, vyjma těch, která se ocitla na sankčním seznamu.“

Takže  Bystroň  zmíněn  nebyl. Jen Medveščuk a ještě  jeden  ruský oligarcha. BIS  nikoho jiného nejmenovala , premier  a vláda také  ne!   Takže  jak by na nás – míněno především BIS  mohl podávat  žalobu. byť třeba nepřímo  přes  žaloby  na Deník N  nebo Spiegel, kde  by  si  nejspíše  soudy  vyžádaly  od  BIS  nějak získanou  dokumentaci a  to my  nepřipustíme  za  žádnou cenu!!!!

Nicméně  tu jsou  dvě  kardinální otázky

1-jak se  takový  Deník N  mohl dostat  k  tajné interní  zprávě  BIS?

2- toho  Bystroně  si  v redakci  Deníku N a Spiegelu  fakt  vymysleli?

Na  první  dotaz  naprosto nejlogičtější  odpověď  zní  –  šlo  o záměrný  únik materiálu , nejspíše provedený  s  vědomím  velkých  zvířat  ze  Stodůlek!  Protože  jestli  neplatí tohle, pak se nabízí  další logická  možnost  – z BIS  někdo vynáší  z nějakého důvodu / finančního nebo  třeba  kvůli  vydírání nebo jen z plezíru/ tajné  informace novinářům A  zdaleka  to není  poprvé,  viz  „kauza “  Vrbětice a  další. Tahle  druhá  možnost, jestliže  je pravdivá,  by  stačila na  to, aby statečný.. no generál – Koudelka  byl degradován  na pucfleka a   osazenstvo BIS  rozehnáno  jak  nechtěné těhotenství.

Odpověď  na  druhou otázku je ještě  daleko snazší – nevěřím, že  si někdo  z  hrdinů  redakčních klábosnic  Deníku N neb Spiegelu  cokoliv  a zejména  Bystroně  a  jeho angažmá v  tomto případě  vymyslel a svévolně použil. Na  to  jsou , především  ve  Spiegelu  příliš  vyškoleni  životem a vedenými soudními  spory. Takže to  jméno, dle mého názoru  v tom přihraném spisu  bylo. Nebo  když ne,  tak  ho  redakci přihráli  jiným způsobem,  aby  vyšlo to, co  vyšlo a  co všichni,  napříč  Evropou, ale zejména  Německem vzali, vůči  Bystroňovi a  AfD  za  univerzální klacek, kterým je  možné  je mydlit  hlava  nehlava!

Už  jsem napsal  dříve,  že podle  mne Koudelka, po Vrběticích a dalších tuzemských  kauzách, kdy  přímo zasáhl  do vrcholné politiky a  politického dění v zemi,  si tentokráte  stanovil daleko  ambicioznější  cíl  – zatočit  celoevropskou politikou, konkrétně  přispět  svým  dílem k vítězství  těch  jedině  a vždycky  správných  ve  volbách  do Evropského  parlamentu,  kde  jim  nyní, podle  zjištění  britského IPSOSu dokonce hrozí porážka. Ten průzkum si nechala  vypracovat  bruselská  centrála  Evropské  uHnie. Nebudu na něj znovu odkazovat, najdete  jej  v mém dovětku  k  výš e zmíněnému Kaiserově  článku!

Opravdu  doufám, že  Petr  Bystroň  tuhle  šanci přikovat  ty  vždycky  a jedině správné  ať  už  z redakcí  Spigelu nebo  Deníku  N  na  pranýř  veřejné hanby  a  podá  na něj  žalobu.

A  tím současně, alespoň  na  nějaký  čas, zarazí  vlivové  hry  statečného  plu…  no  přece  generála  Koudelky a jeho věrných. Nelze  žít  v republice,  kde si tajná  služba  řídí politiku  podle  toho, jak jí právě napadne!

A Štícha jako mluvčí  BIS  varoval před  vším možným. Z  Ruska. Ale  ani ho nenapadlo vysvětlit,  jak se Deník N  mohl k té jejich  zprávě  vlastně dostat. A  tu  dámičku z iDNes, co si myslí,  že je novinářka, evidentně  ani nenapadlo  se ho na  TOHLE zeptat!  Tak proč  by  Štícha  odpovídal?

Takhle  je to v zemi  s těmi vždycky a jedině  správnými novináři a  statečnými  šéfy  tajných služeb…..

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.