Flash: Zelenského mírový vzorec nahrazen Blinkenovým mírovým vzorcem?


Na ukrajinském  provládním  kanálu Rezident. ua , konkrétně  na  této adrese

https://t.me/rezident_ua/22918

se objevil následující  telegramový  příspěvek,  kterému  se mi ani nechce  věřit:

VýstřižekVýstřižek1

Tím návratem je  rozuměno návrat tzv. unesených ukrajinských  dětí.

Jestliže  je  tohle  pravda a  místo  tzv.  Zelenského  ruského  kapitulačního vzorce, se  má jednat  ve  Švýcarsku za  tři týdny  o tomhle,  pak  si nemohu pomoci  a  napadá  mne  jediné – jako kluci, , když  něco  či spíše  někdo totálně  zkolaboval a  selhal, jsme používali  úsloví

je  v  řiti  jak vládní  vojsko v  Itálii.

A  tohle,  jestliže  to má  být  Blinkenův “ mírový  vzorec“  představuje  némlich  totéž!  Či  ještě  horší debakl.  Pro Ukrajinu a  kolektivní  Západ.  Žádná  bezpodmínečná  kapitulace  Ruska formulovaná  jako návrat k hranicím z roku  1991,  žádné  ruské  bezpodmínečné reparace, žádné  postavení  Putina  před  trestní tribunál v  Haagu, atd. atd. !!!!  Nic  takového.

Neuvěřitelné  opušttění  ukrajinských a  kolektivně  západních podmínek.

Jestli to JE  PRAVDA!

Ale  je  to vzaté  z  nesmlouvavě  prokyjevského  webu!

Nedalo mi  to projel jsem  archiv  Strany. ua . Z předvčereejška na  mne  vykouklo  tohle:

Выработать позицию по трем вопросам. Зеленский назвал новую цель саммита в Швейцарии

podle překladače

Zaujměte postoj ke třem otázkám. Zelenskyj jmenoval nový cíl summitu ve Švýcarsku

píše  se tam toto:

Myšlenkou švýcarského „mírového summitu“ je vypracovat společný postoj mezi zeměmi ke třem klíčovým otázkám, o kterých se diskutuje, a poté informovat Rusko o výsledcích.

Vladimir Zelenskyj to oznámil v rozhovoru pro agenturu Reuters.

„Těmito třemi body jsou jaderná bezpečnost, bezpečnost plavby v Černém a Azovském moři, stejně jako návrat ukrajinských dětí a výměna „všechny za všechny“, vypracujte technický plán krok za krokem a pak to předložit Rusku… A pak se budeme muset zodpovídat světové většině,“ vysvětlil prezident.

Ve stejném rozhovoru Zelenskyj řekl, že švýcarský summit byl potřeba především k vyvíjení tlaku na Rusko .

Nechápu, jak  mi to mohlo uniknout. leč stalo se.  Ale  pořád  se mi tomu nechce  věřit.  Zejména,  když  Blinken, podle  NY Times  je ochotný  souhlasit  s  tím,  aby  Ukrajina mohla  používat  americké zbraně  i  k útokům  do hloubi  Ruské federace.  Což  by podle  vyprovokovalo  ruský  jaderný  úder  nejméně  na  Ukrajinu.

Ale  chtěl  bych  věřit,  že  ukrajinský  telegramový  účet  Rezident. ua  zveřejnil  pravdivou informaci. Chci  tomu věřit. Nic jiného normálně  myslícímu  soudnému  člověku  nezbývá.

Ale  je  jasné,  že  to naše  klukovské pořekadlo – je  v  řiti, jak vládní  vojsko v Itálii pro Ukrajinu i Zelenského  platí  čím dál více.

Okamžitý dodatek:

Než  jsem stihnul  odejít  z webu Revizor, ua objevily  se  tam  dva  mimořádně zajímavé  statusy.

Ten první se týká  toho  Zelenským tak  očekávaného  „mírového“ potlachu   ve  Švýcarsku.  Kde má  být Moskva  donucena  ke kapitulaci. Aniž  by  ji někdo vůbec  pozval.

Rezident. ua  ten  summit  vidí  takto:

Výstřižek

Ten  poslední odstavec  je  pro  Zelenského zcela  zdrcující a pro kolektivní Západ  ještě  více! Řekl bych…

A další kouisek  je  také  lahůdkový. Jen  co je pravda! Zastupující  ukrajinský protektor  v Praze  se  neustále prsí,  jak „jeho“  Česko pomáhá  Ukrajině.  Revizor.ua  přináší  jeden  skutečný a neoddiskutovatelný  případ  té  „pomoci“

Výstřižek1Výstřižek2

Bezva pomoc!  Západ  evidentně  neustále  plní  penězovody  na Ukrajin a holedbá se tím.  Fiala  si zas epochvaluje, jak z  toho české  firmy profitují a jak  nezištně pomáháme  až k úplnému upomáhání.

A  vida, ona  existuje  „česká  firma“ AKM  Group- CZ ,  jež dosává  velké objednávky  od  kyjevských  vládních  orgánu a… ?  A  zdá se, že  jde o  dobře  organizované  rozkrádání  ukrajinských,  vlastně kolektivně  západních prašulí, protože  Ukrajina  ani  vlastní  nemá – kryje  svůj  rozpočet  svými příjmy  ani ne  z  1/3!  Takže  co že  vymysleli kyjevští papaláši? No firmu , registrovanou  v  zemi  zastupujícího ukrajinského  protektora, která  se tváří  jako tamější,  ale  ve  skutečnosti ji ovládají  Ukrajinci  s dlouhými prsty  do Kyjeva a  ti vyvádějí peníze  poskytnuté  Západem  ve  velkém  na soukromé  účty. Dá se  s jistotou předpokládat, že  v tomhle  schématu určitě  nejede  ani Zelenský  ani nikdo z jeho kliky!  Kdepak na demokratické  Ukrajině, aby  něco tak  pobuřujícího  existovalo!!!  Kdyby  to napsal  nějaký  ruský  webík, hned  bych  věděl, že  jde o zákeřnouu  rozvracečskou  dezinformaci! Ale  jak s e vypořádat s  tím, že  to píší  sami provládní Ukrajinci? Babo  raď! 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.