Rada České televize odpovídá Petru Pražákovi na jeho pětisetstránkovou stížnost


napsal život  a  členové Rady  České televize

Petr Pražák, který  zpracoval rozsáhlou   pětiset stránkovou  stížnost  na  opakovanou  nekvalitu zpravodajství České  televize  o občanské válce na Ukrajině dostal  oficiální  odůvodnění    rady, kde vysvětluje   svoje  odmítnutí  této stížnosti. Kosa  ho dostala  pro své čtenáře  celé k dispozici. Takže  ho přetiskuji, aby  jste  jako koncesionáři  měli  přesné a  úplné informace. Zcela  záměrně  jsem se dne s zdržel jakýchkoli  komentářů  či snad  náznaků  tím, že  bych v tomto perexu používal například   uvozovej, odlišných  typů písma, pomlček, sérii  diakritických znamének nebo čehokoli jiného, co by  by snad   věs  jako čtenáře  mohlo jakkoli indoktrinovat.  Důvod  je jednoduchý – tohle JE od Kosy  zpravodajství!!! Jakkoli je  komentářovýma  názorovým  blogem, tak  právě  nyní je opravdu  zpravodajským kanálem, který vám podává  INFORMACI o tom, co s e stalo a co se nemáte  šanci dozvědět v  celé šíři jinde. A  jak tu informaci vyhodnotíte  a jak s ní  naložíte je  jen a jen vaše  věc. Chci to mít  ve  zpravodajské rovině  do té míry, že dnes  ještě nepustím na Kosu  reakci Petra Pražáka, kterou dnes poslal  Radě, jakkoli ji mám už  k dispozici. Ta vyjde zítra.  A  samozřejmě, že  to , co si právě přečtete,  hodlám také okomentovat.  Ale nyní Rada a její  písemné zdůvodnění.

Omlouvám se za  to, že  musím použít  formu  sreenshotů, což asi bude na úkor  kvality zobrazení. Al e věřím, že  si s tím poradíte.

Výstřižek Výstřižek1 Výstřižek2 Výstřižek3

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka, Hosté se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.