Elfové a Msgr. Petr Piťha


Předpokládám, že  jste určitě   zaznamenali ten tartas a  zlobný křik,  když si Msgr. Petr Piťha  dovolil na  Dne české  státnosti v  katedrále sv. Víta, která je jeho domovskou  kapitulou, přednést kázání, v  kterém  se pustil do Istanbulské smlouvy. Málo  kdo  to jeho kázání ovšem slyšel na  vlastní  uši. A  to přesto, že  je  k dispozici na YouTube. Většina  z  těch, co se  k tomu kázání vyjadřovala, zejména negativně, se nepochybně  spokojila  s  některými  citacemi vytaženými cíleně  sdělovacími prostředky  nebo  genderistickými  aktivisty a samozřejmě  bez kontextu. Zcela  bylo pominut  bod, na  který Msgr. Piťha  cílil. Tedy nikoli  na  Istanbulskou úmluvu jako takovou  nýbrž…  Ale nejlepší je  vždycky  přímý  citát:

…“Např. z Istanbulské úmluvy nevyčteme, co všechno přináší, protože je to řečeno až v obsáhlé důvodové zprávě, kterou běžný člověk nebude číst“…..

Msgr. Piťha  byl za  své kázání- dostanu se později ještě  k detailům, okamžitě  skandalizován, urážen, zesměšňován a  také  udán, omlouvám se – v politicky  korektním slovníku je  užit  termín -bylo na něj podáno  trestní  oznámení. Tedy  tehdy, když  udávají ti  s  jedině správným názorem ty s jedině  nesprávným. Je   li to náhodou opačně, jde přirozeně o udavačství. Dlouho mi bylo chodit kolem téhle  kauzy  jako kolem  horké plotny a  nevěděl, jak ji  uchopit  do rukou. Až  se mi  na  skle minulý  týden objevil článek z Aktuálně .cz

Čeští „elfové“ potírají dezinformace a propagandu. Jsou mezi nimi lékaři i vojáci

Nepochybuji,  že i tenhle  text  v  nějaké podobě značná  část  z vás  už  četla. Takže si dovolím přetisknout jen to úplně  nejzákladnější jádro informací, co  jsou ti tzv. elfové  zač a  co sledují:

Říkají si elfové, protože si předsevzali boj s internetovými trolly, kteří šíří dezinformace a proruskou propagandu. V Česku jich je několik desítek, kvůli bezpečnosti však tají svoji totožnost. Jsou mezi nimi lékaři, studenti, učitelé, podnikatelé, vědci nebo třeba vojáci. „Víme, že rozdělování naší společnosti a podpora extrémů je záměrná, stojí za ní cizí zájmy a provádějí je různě motivovaní nepřátelé našich hodnot,“ řekl Aktuálně.cz jeden z „otců zakladatelů“ skupiny dobrovolníků v Česku.

„Není nám lhostejné stále hlubší rozdělení společnosti. Chceme bránit náš stát a bojovat proti ruské propagandě,“ říká mohutný rázný muž, který kvůli vysokému postavení ve veřejné sféře tají svoji totožnost (redakce Aktuálně.cz ji zná). Je to jeden ze zakladatelů české skupiny, která se po vzoru pobaltských republik rozhodla bojovat na internetu s takzvanými trolly. Říkají si elfové.

Pod falešnými profily vstupují elfové do komunit na Facebooku, kde se ve velkém šíří dezinformace, a hledají jejich původce. Mapují, jaké lži nesou řetězové e-maily a kdo za nimi stojí. To všechno dobrovolně, bezplatně, ve svém volném čase….

„Víme, že rozdělování naší společnosti a podpora extrémů je záměrná. Stojí za ní cizí zájmy a provádějí je různě motivovaní nepřátelé našich hodnot. Říkejme jim třeba trollové. Jsou zákeřní, šikovní, motivovaní, někdy i nebezpeční. Společnost, jejímž základem je svoboda, je jimi ohrožena a potřebuje chránit,“…..

„Působíme v tradičním veřejném i kybernetickém prostoru. Monitorujeme činnost nepřátel na internetu a získáváme informace o konkrétních osobách napadajících hodnoty, na nichž stojí Česká republika. Nepřátelské sítě nejen sledujeme, ale i aktivně podrýváme,“….

….Čeští elfové prohlašují, že jejich cílem nejsou lidé nešťastní, frustrovaní nebo ztracení ve složité informační společnosti. Cílem je zmapovat, kdo stojí za záměrným šířením dezinformací a proruské propagandy. Potom mají elfové několik možností – informace o diskutujících buď zveřejní, nebo budou proti trollovi bojovat humorem a zesměšní jej ve vlastní komunitě. Případně informaci předají dál, například zpravodajským službám….

Hm.. šmírování  a práskání jako koníček…

I tady následovalo moje  malé kroužení kolem další horké  plotny. Ne proto, že  bych se snad  těhle  šiřitelů  jediného  správného názoru  snad  bál. Naše rodina má  s nimi  už  letité zkušenosti.

Vyskytují a vyskytovali se za  všech režimů,  co jich tady  za posledních 300-400 let bylo. Ne, nesrovnávám je s  velkými  jmény téhle  disciplíny  ať už  se jmenovali páter Koniáš, Rudolf Mrva, Bretschenider, Velkej nebo Malej  Franta /Františkové  Šmíd a Bednář/, Čurda.O těch ve  svazcích StB ani nemluvě.

Ale  napálit  takovým  nějakým textem na Kose jednu mezi oči  není vůbec žádný problém.  Ty  řádky  by  se  daly  pohodlně vyšperkovat poukazem na  inkvizici  nebo třeba  mlátící komanda  SA,  rozbíjející  schůze  politických protivníků nebo   třeba  akční výbory a  akční trojky, pětky  z Února  48, protože  ti  všichni provozovali totéž, co tihle podivní elfové. Vše by sedělo.

A  doplnit  to o pár  konstatování

-nic nového pod  sluncem, všechno už  tu  elfíci  bylo. Včetně  horlivých  vždy  bdělých očí a uší  sousedů, domovnic, domovních důvěrníků  a pomocné stráže  VB

-máme  kliku, že  nežijeme  ani v době snaživého jezuitského pátera,  který dle  vlastních slov  hodil do ohně  30 000 knih /tehdy!!!!/, aby  zabránil šíření myšlenek tehdejších  trollů, rozdělujících společnost, ani  za  c. a k. mocnářství, ani nám nikdo nezabaví a nespálí  knihovnu, takže  nás  nikdo nemůže udat /zatím/ za poznámku, že  na  hlavu státu sraly  mouchy a  dokonce,  zatím  od nás  nikdo  nepožaduje  udání  předem vytipovaných  vhodných  osob  křivým svědectvím,,natož  udávání  vlastních spoluobčanů, kteří  mají  jiný  náhled  na realitu než  je  právě jediný  přípustný a  kdy k jeho prosazování  jsou  používány  myslitelně  brutální metody, včetně fyzické likvidace jinak smýšlejících a jejich  rodin.

-že  už  zjevně  buď  nestačí  na  své povinnosti ministerstvo jediné  pravdy  paní Romancovové plus příslušné  policejní a  tajné služby s jejich lidským materiálním a  právním  ukotvením a  možnostmi, nýbrž  je  možná potřeba  rozšířit pole  jejich působnosti  a posílit je o  aktivistické soukromé  osoby, které, díky své autonomii  a  oficiální nepropojenosti s  úřady  nemusí  brát  ohledy  na  zákonné  normy, na  omezení, vytvořené pro policii a  tajné služby  zákonodárcem a  především – osoby, které soukromě mohou prolamovat a  já dodávám ilegálně- internetovou korespondenci a  sbírat,v  rozporu se zákonem, citlivé a především  chráněné informace…..

Nebojím se něčeho takového osobně. Píši pod  značkou, ale nemám  sebemenší iluze o svém internetovém soukromí. Na  to už  jsem na internetu opravdu příliš  dlouho, takže  služební voka a ucha, která se  nějak zajímala či zajímají o moji maličkost, vědí, kdo publikuje pod  značkou vlk. Novinkou pro mne je, že  se  tihle  dnešní domovní důvěrníci a  domovnice a pomocní strážní VB  svou činností chlubí.

Zopakujme si, co že  chtějí dělat:

Nepřátelské sítě nejen sledujeme, ale i aktivně podrýváme

informace o diskutujících buď zveřejníme

-nebo budou proti trollovi bojovat humorem a zesměšní jej ve vlastní komunitě.

-Případně informaci předají dál, například zpravodajským službám.

Když to zjednoduším

-budou prudit a  trollovat

-napráskají  koho ilegálně zjistí  a  identifikují

-hodlají získávat důvěrné a  chráněné údaje  aniž by k tomu měli jakékoli oficiální oprávnění nebo oporu v zákoně

-chtějí  skandalizovat a  zesměšňovat druhé  lidi za jejich názor

-budou udávat. Pardon – budou hlásit. Otec mého otce, když  jsem byl  ještě  úplně  malý,  měl padnoucí  přísloví – udávat se  nesmí, ale  hlásit se musí! Takže budou hlásit!

Řekli to veřejně.

Minimálně ve  dvou případech jde dle mého laického názoru  o aktivity porušující  zákon. Vlastně několik zákonů. Tudíž  by  se o činnost  těchto podivných  soukromých  fízlíků měly  zajímat orgány  činné v trestním řízení. Jestliže  ovšem pořád  ještě platí  jednoduchá zásada, že v  právním státě  jsou si před zákonem všichni rovni. A  dvakrát by to mělo fungovat pro onoho mohutného rázného muže, který kvůli vysokému postavení ve veřejné sféře tají svoji totožnost (redakce Aktuálně.cz ji zná). Zjevně si vykládá svou  vysokou funkci velmi podivným způsobem. Nejspíš  můžeme být  rádi,  že  si  ještě nepřidělil povolení zabíjet,  ale je vyloučeno, že  ho to, v jeho megalomanii /říkejte mi prosím Bond, James  Bond/  nenapadne?

Jenže  jak se  zdá, nikoho z těch, co  bdí nad  dodržováním zákonů v mají v popisu práce jejich vynucování to nezajímá. Přece nebudeme  zákon uplatňovat proti těm, co sami sebe  prohlásili za  hlavy pomazané, hlásající  jediný  správný  názor! Tak takhle extremisticky  právní stát  opravdu nejsme  a nebudeme! Oni bojují přece proti ruskému nebezpečí a  proti rozdělování společnosti!  Proti prosazování  cizích  zájmů, které  mohou  rozvrátit  naši společnost! A  basta!

Mohl bych nyní  napsat, že  se jedná o pár, momentálně zatím asi desítek nebezpečných  bláznů. Posedlých buď svým mesiášstvím  nebo prostě jsou fixováni na  potřebu  kontrolovat  a denunciovat své sousedy. Kteří navíc  nechápou pár  naprosto základních  věcí. Například to,  že ideově přesvědčené o  něčem, svým fízlováním, denunciací a trollováním, skandalizací   nepřesvědčí  vůbec o ničem.

Kosa je postavena  jinak. Neleze nikomu do zelí, nehodlá  prudit  na cizích  fórech, nikoho nahlašovat ani udávat. Píše a zveřejňuje názory. Ať si každý vybere nebo nechá být. Měří  všem  stejně. Snažím se  tvrdě a za  všech okolností / a  to i tehdy,  když mne  to osobně velmi bolí/  používat  na všechny, úplně  všechny -stejný  metr.

Při posledních prezidentských  volbách,  jsem  udělal  všechno, co bylo v mých silách, abych ukázal, co je  Zeman  zač a  lidé pochopili, že někdo takový  nemá  na Hradčanech co dělat.  Vydal jsem za tím účelem  řadu  vyzdrojovaných  článků. S  cílem nikoli přesvědčit  zaryté  zemanisty, aby opustili svého svatého, což byla předem ztracená věc,  nýbrž  má  snaha  byla  zaostřena na  skupinu  nerozhodnutých či  vlažně  rozhodnutých  voličů. Kteří  vždycky nakonec  rozhodují  volby. Přesvědčovat  přesvědčené  je  jednak hloupé, ale  hlavně  marné.

Konečný  výsledek, kdy  stačilo málo – získat  nějakých  90 000 těch, co to  hodili  Mlhovi, aby  dali  hlas radši profesoru  Drahošovi, je toho dokladem.  Což bylo veskrze  dělatelné. Ostatně je to popsáno detailně  v povolební analýze. Zase  rozhodl váhající  střelci, pardon – voliči. Jako vždycky.

Kdyby  ten  podivný   ehm.. elfovský  spolek  měl v  dutině lebeční mozek a nikoli srolovanou příručku typu Kladivo na  čarodejnice,  dávno by  to věděl.

Poskytnu  jim zdarma  klíčovou informaci.  Nebylo málo  z  okruhu mých známých, kteří  měli a mají Zemana  a  jeho vyvádění  stejně plné zuby  jako  já a podobně si nepřáli, aby  se znova  usídlil na Hradě a  nyní je  pro ně  stejnou hrůzou jako pro vlka. Nicméně  k  druhému kolu prezidentské volby  buď  nešli, či to s odporem přeci jenom  dali mstivém a zapšklému starci.    S odůvodněním, že  přece  nemohou  podpořit  jeho protivníka, který se opírá o takové existence jako je  nenávistný páter  Halík, zapšklý rusofob Kolář, politické zombie Kalousek, pornoherec a  plagiátor Janda   nebo exot Putna. Abych vybral  jen několik nejtypičtějších jmen.

Štvalo mne to, leč  nic, co se nedá pochopit. Jakkoli si neuvědomili co je  v dané  chvíli důležitější. Když použiji příměr – kvůli  eklhaft obalu  si koupili ještě  daleko eklhaftní  výrobek.  Všichni tihle jmenovaní exoti  a několik další  stáli  profesora  Drahoše prezidentský úřad. Každý  z nich mu odebral  pěkných pár  desítek tisíc  hlasů!  A proč  je  tahle  squadra u  středových a  levostředových  voličů tak nepopulární? Protože  je  to je  parta  Koniášů. V tom lepším případě. Zkrátka  těch, co by  si to hodně  užili v končícím středověku  a  době  násilné rekatolizace. Výsledkem jejich usilovné činnosti je prezident  narcis, zatížený chorobnou pomstychtivostí.  A přesně  stejného efektu, dle mého odhadu, dosáhnou  ti breschnederovští  elfíci.

Vím, že  už  je opravdu nejvyšší  čas  se vrátit  k Msgr. Petru Piťhovi, abych předvedl, jak takové  elfování  vypadá v praxi a  čeho se od  nich dočkáme.

Jak už stojí  v úvodu – z  kázání Msgr. Piťhy  ve sv. Vítu, byly vytrženy  účelově  určité pasáže.  Zatímco  ono kázání není primárně proti textu  Istanbulské  dohody, nýbrž proti  důvodové zprávě  toho dokumentu. Ta  konkretizuje  její obecný obsah a  specifikuje, jak  bude aplikována, pokud bude začleněna  do českého práva. Jestli si to dobře pamatuji, pak  kázající  říká,  že proti  textu  dohody  nikdo nemůže  nic  mít, protože  je  psán obecně a  šikovně, tak , aby nikoho  nepobouřila. Ale čertovo, nikoli kopýtko, ale kopyto, je  v  doprovodných dokumentech!

Dovolím si přímý citát:

Nebezpečí vidím už v tom, jak zákeřně je Istanbulská úmluva formulována.
V textu samotném není nic, pod co se rozumný člověk nemůže podepsat.
Všechno nebezpečné a nepřijatelné je teprve v důvodové zprávě, která je tak rozsáhlá, že ji běžný člověk a patrně i dost poslanců nebude číst. Pro plné pochopení Úmluvy je dále třeba znát texty řady předchozích, již platných
dokumentů. Je rovněž třeba ji číst v kontextu dalších proklamací a výroků
jejích protagonistů. Protože nemám přednášku na právnické fakultě, ale kázání
v katedrále, nebudu to rozvíjet.

Nebudu  vás  nutit, abyste  si pustili  na Tubce  celý, skoro  15 min. trvající záznam kázání.  Mám k dispozici  projev  Msgr. Piťhy, pronesený od  dva  dny  dříve v Prostějově, kdy podporoval  před  druhým kolem senátních  voleb dnešní senátorku Chalánkovou a  kde  zjevně  už  použil  všechny motivy  z kázání ve  svatovítské katedrále  28. září.  Z toho  si  pro vás, co nemáte  dost  času nebo trpělivosti, vypůjčím základní  citace, jež popisují  věrně  Piťhovo sdělení a  vnímání světa. Vyjmu  z něj  však jedno základní téma, o které, jak projev tak kázání  bylo opřeno – totiž  islamizaci  Evropy, migraci a její  důsledky a  naprosto zoufalé konání  evropských politických elit, protože  to ve  sv. Vítu akcentováno nebylo a není tedy používáno k  současné, neváhám říci – elfí skandalizaci  jeho osoby. Soustředím se proto  jen na pasáže, mají  nějak co do činění s  Istanbulskou  úmluvou.

Současnou válku /islámský  terorizmus a  radikalismus, včetně  migrační tsunami/ podle Piťhy umožnila válka jiná, přesněji – válka, která podkopala vůli a sílu Západu:

„Daleko víc nás, bez výjimky všechny, ohrožuje nová nelítostná doktrína feminismu a genderismu. Tento tlak, prováděný prosazováním legislativních změn, připravil půdu islámskému extremismu,“

Feminismus a genderismus podle něj uvedly naši civilizaci do kultu smrti. Důsledkem byl demografický pokles, který politici chtěli řešit „dovozem nových lidí“. A jako první se pochopitelně nadšeně přihlásili ti, kteří už dlouho chtěli Západ ovládnout a podmanit si ho.

Zkázu naší civilizace dokladuje profesor Piťha na Istanbulské úmluvě, symbolicky podepsané právě v místě, odkud vycházejí islámští bojovníci:

„Nápor feministek a homosexualistů je veden již dlouho jako boj za zkázu rodiny a lidské přirozenosti. Je veden nátlakovými skupinami velmi vlivnými a je veden zákeřně,“ řekl k tomu Piťha. V Istanbulské úmluvě je například řada důležitých ustanovení podle schována do mnohastránkové důvodové zprávy, kterou tradičně nikdo nečte. Jsou zaváděny zcela nové a vágní termíny, které zamlžují pravou podstatu návrhů……Pohlaví bude považováno jen za přibližný biologický pojem. Ve 12 letech se o něm každý rozhodne podle svých pocitů. (U nás byl pro to navrhován nový paragraf 29 Občanského zákoníku). Současně bude uzákoněna patřičná sexuální výchova ve školách. Protest proti čemukoli z toho bude trestný. Uvědomte si, co to znamená pro identitu dítěte. Jsou již známy případy, kdy se někdo chová různě podle toho, zda se zrovna považuje za muže nebo za ženu,“

Mateřský instinkt je prohlášen za kulturní stereotyp a je pod heslem rovnosti připuštěno, aby tento instinkt k dítěti pociťoval i muž:

„Jakékoli uplatňování práva a povinnosti rodičů při výchově dětí je trestné a má za následek předání dítěte do výchovy někomu vhodnějšímu. Rodičům je ze zákona zatajeno místo výchovy.

Muž obviněný, třeba i třetí osobou, z násilí, bude obžalován s presumpcí viny. Úmluva zakazuje smírčí řízení a medializaci. O tomto drtivém odklonu od spravedlivého procesu se výslovně říká, že nebude považován za diskriminaci obžalovaných.

V podstatě jde o postavení mimo zákon kohokoli, kdo normálně žije a vysloví cokoli, co je kritikou, popř. i jen zpochybněním nových zákonů. Z toho plyne možnost zrušení církví a jakéhokoli uskupení občanů. Jsou již dobře známy precedentní judikáty, které tuto praxi dokládají.“

…. musím upozornit na třetí perfidnost útoku genderistů. Vydávají totiž prohlášení tak absurdní, že rozumný člověk nad nimi mávne rukou. Nejdále v tom zašel Michael Swift v článku Gay Revolutionary, což je jakýsi Homosexuální manifest obdobný Komunistickému manifestu Karla Marxe. Tehdy bylo nebezpečí rovněž podceněno, ale méně, než je tomu dnes….. Teror, tj. navození strachu, je v Homosexuálním manifestu vyhlášen takto: Jsme všude, infiltrovali jsme vaše řady. Buďte opatrní, když mluvíte o homosexuálech, protože jsme vždy mezi vámi, sedíme u téhož stolu, spíme s vámi v jedné ložnici.

Už před jednatřiceti lety píše M. Swift, co stále pro homosexualisty platí: Nejsme slaboši ze střední třídy (heterosexuálové – pozn. autora). Vysoce inteligentní jsme přirozenými aristokraty lidské rasy … a s ocelovou myslí se nespokojíme s málem.

A dodává:

….Dokonalí chlapci budou plozeni a budou vyrůstat v genetických laboratořích.….

Tohle je  tedy  kontext Piťhova  uvažování a  podmínky, které  formulovaly  jeho projev v  Prostějově a  ve  sv. Vítu!  Tohle a jen tohle! A když  je  zohledníme, je  jasné proč  Msgr. Piťha  mluvil jak mluvil, respektive- proč tak musel mluvit. Musel!

A za  to se na něj  vrhli!  Přesně podle  onoho elfího schématu. A  pravidel!

-Rozbíjeli jeho myšlenkový okruh a  společnost jeho  sympatizantů. Přesně jako elfové.  Viz  Halíkův nebo Štampachův nenávistný výlev. Aby  současně  plnili  další  elfí bod  – skandalizovat svého oponenta!

Co že  ještě  elfové hodlají? No přece budou proti trollovi bojovat humorem a zesměšní jej ve vlastní komunitě.

V případě Msgr. Piťhy  ten humor a  skandalizování v Piťhově komunitě  vypadalo konkrétně  takhle:

Věřící na mši se nepochybně mohli  smíchy potrhat.Hlavně, že se  jakási, s odpuštěním -aktivistická stračena-  zviditelnila.  A byla  „vtipná“.  Tentokráte už to nebylo jen proti Msgr. Piťhovi, nýbrž  proti představeným celé  katolické církve. Neboť  primas  český – kardinál  Duka a  většina  kléru se za  Msgr. Piťhu postavili

 

„Jako předseda České biskupské konferenci vyjadřuji podporu Mons. Petrovi Piťhovi v souvislosti s kázáním proneseným na svátek sv. Václava,“ napsal primas český ve svém prohlášení

Dlužno dodat, že nejen  katolického. Shodný  názor  vyjádřili i představitelé  i řeckokatolické církve, Jednoty bratrské, Církve adventistů sedmého dne, Evangelické církve metodistické, Slezské církve evangelické a. v. a Církve bratrské se společným dopisem obrátili na poslance Parlamentu před nadcházejícím rozhodováním o tom, zda-li bude tzv. Istanbulská úmluva závazná i pro ČR. Jsou přesvědčeni o tom, že Úmluva není pro členy Evropské unie potřebná, ani přínosná, neboť všechny státy EU již nyní považují v ní zdůrazněné dodržování lidských práv a svobod za základní charakteristiku svého státu…..

Tak takhle nějak  zřejmě  bude vypadat  elfovská praxe, jejich   humor a zesměšnění  ideologického  nepřítele v jeho vlastní komunitě!!!

Sděluji těm elfím Koniáškům,  že  si nejsem jistý zda  bych  téma  onoho Piťhova kázání  na  Kose otevřel.  Ale  takhle  z  toho učinili naprostou nutnost! Abych je  a jejich metody předvedl v  praxi!

A  cože budou  činit  také, když  usoudí, že  doba  nazrála?

No přeci-případně informaci předají dál, například zpravodajským službám….

V  daném případě to nebylo nutné. Zloduch netajil svou identitu a podvracel  naprosto veřejně. Takže  šlo rovnou  udat, omlouvám se – hlásit!

Neúnosným se projev probošta kapituly všech svatých stal pro spolek Česká ženská lobby. Sdružení podalo na Piťhu k Vrchnímu státnímu zastupitelství v Praze trestní oznámení. „Mohl se dopustit šíření poplašné zprávy. Mnohá tvrzení, která z jeho úst zazněla ve spojitosti s ratifikací úmluvy, se nezakládají na pravdě,“ podotkla pro Lidovky.cz za spolek Hana StelzerováZdroj:

Takže  trestní oznámení…  A prohlášení  Msgr. Piťhy jsou  šířením poplašné  zprávy? Ostatně  téhož se dožadoval Štampach.

Ono snad  není  už nyní v  českém právním  řádu zakotveno, že  v případě  sexuálního násilí  je  dokazovací břemeno přeneseno na útočníka?  A co že zaznělo v onom kázání ve  sv. Vítu?

Muž obviněný, třeba i třetí osobou, z násilí, bude obžalován s presumpcí viny. Úmluva zakazuje smírčí řízení a medializaci. O tomto drtivém odklonu od spravedlivého procesu se výslovně říká, že nebude považován za diskriminaci obžalovaných.

A také:

„Jakékoli uplatňování práva a povinnosti rodičů při výchově dětí je trestné a má za následek předání dítěte do výchovy někomu vhodnějšímu. Rodičům je ze zákona zatajeno místo výchovy.

On  snad  není znám drsný příklad  bratrů Michalákových, praktik  norského Barneventu a  skandální případy juvenilní  justice v Norském království?

To je  šíření poplašných zpráv?  Nebo spíše platí, že  onen genderistický  spolek s  názvem Česká  ženská lobby a  jeho  principálka Stelzerová věrně  dokladují,  že  Msgr. Piťha  trefil hřebíček na  hlavičku?

Ještě se  vrátím k nenávistnému páteru  Halíkovi a jeho pobratimovi Štampachovi a podobným reprezentantům  zřejmě  jakési  „nové „a  jistě jedině  správné katolické církve.Jsem si jist, že  vědí minimálně  dvě  věci:

1- Papež František jej 13. listopadu 2015 jmenoval Kaplanem Jeho Svatosti.[1]

Z  čehož  bych dovozoval, že  současný  velmi liberální  zástupce Nejvyššího na zemi tím jmenováním konstatoval, že  Msgr. Piťha je pro něj obrovskou  morální  i  faktickou  církevní  autoritou. A já dodávám- na rozdíl od  Halíka, Štampacha, Putny a  podobných.

2- že Petr Piťha nenapsal a nepřednesl svatovítské kázání o  své  újmě a  ze svého rozhodnutí. Nýbrž proto, že  šlo součást Cyklu občansky zaměřených kázání. O kterém  rozhodly  nejvyšší  církevní úřady  v zemi a  pro něž  vybraly  přesná  témata. Losem pak byla  tato přidělena  jednotlivým kněžím, aby  je  přednesli svým věřícím!  Tím chce pražské arcibiskupství přispět k nadcházejícím oslavám stého výročí vzniku republiky.  „Jako první, kupodivu téměř bez povšimnutí, kázal pan kardinál Dominik Duka na svatováclavské pouti ve Staré Boleslavi k zákonu o majetkovém vypořádání státu s církvemi a náboženskými společnostmi. Větší pozornost získalo až vystoupení pana profesora Petra Piťhy v katedrále o Istanbulské úmluvě,“ konstatuje mluvčí arcibiskupství Stanislav Zeman. Podle něj kněží s odkazem na vylosovaný text dostali i doporučení, aby se zaměřili na hodnotu obrany vlasti, povahu sedláků hájících grunt, nepřijatelnou nadvládu totalitních sil a na památku těch, kteří obětovali svůj život v nápravně-výchovných táborech vyhlazovacího typu. Vybraná kázání se mají prezentovat na sociálních sítích, aby podchytila zájem širší veřejnosti, uvedl Zeman.

Zkrátka – církev určila témata, Msgr. Piťjha  ho nepřednesl  ze  zlé vůle,ale prostě proto, že na něj  padlo. Tohle  nejméně Halík s e Štampachem věděli předem.

Ovšem proč  by  si  koniáští elfíci, pardon – Halíci, Štampachové, Putnové, Stelzerové  a  Petani nekopli do, podle nich,  nehodného kněze.

Jak tak koukám  – bude  asi ještě  hůř!  Platí jediný  správný  názor.

Navíc,  naší hlavní starostí je přece  Rusko!  To, co  pojmenoval Msgr. Piťha a  co cítí  naprostá většina  společnosti, je jen  jakási banalita a  brnkačka. Žádná migrace, žádný propad  naší  civilizace! Rusko!

Rád  věděl, jestli  se bude moci kritizovat  Saudská  Arábie.. A psát o  vraždě  Chášakdžího. To asi  ano.Lze  psát  o našem  nestydatém dvojím  metru  v přístupu k lidským právům v téhle  souvislosti? Tím si nejsem vůbec jistý. A  co  akce Saudů s podporou  Západu v  Jemenu a  tamní  humanitární katastrofa  gigantického rozměru, kdy  akutní hladomor  hrozí 14 milionům  Jemenců?  Kde jsou  nějaké  Bílé přilby? Kde je  nějaká  Syrská, omlouvám se – jemenská  organizace pro lidská práva (JOHR) ? Kde jsou  ti, co  měli strach o obyvatele  Aleppa, Ghúty  a následně  Idlíbu a bubnovali proti nelidskému  zacházení z civily?  Kde je nějaké  naše  svědomí? Kde je  Šojdrová  hledající  sirotky v  bezpečném Řecku? Kd eje  český a světový  mainstream, bránící demokracii a lidská práva?  Kde je někdo,koho by  zajímala  fotografie  jemenské holčičky Amal (†7), která zemřela  hlady před pár  dny?

Nikde. Tohle nikoho a  nejméně  ze  všech ony  elfy -NEZAJÍMÁ!  Oni mají daleko vážnější starosti!

 

 

 

 

 

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.