Otevřený dopis serveru Manipulátoři. cz a jeho šéfovi Janu Cemperovi 2.


Po vydání  článku

Otevřený dopis serveru Manipulátoři. cz a jeho šéfovi Janu Cemperovi -DOPLNĚNO!!! A ještě jednou doplněno!

jsem pochopitelně na  svůj text  upozornil osobním mailem Cempera. Co by  to bylo za  otevřený  dopis, kdyby  nedorazil k adresátovi?

Že  nepřišla od Cempera  žádná odpověď  není nic překvapujícího. Co ovšem milý  překvapením  bezesporu je skutečnost,  že  jak jsem  byl upozorněn jedním z  čtenářů Kosy, Cemper na  otevřený  dopis  Kosy reagoval pod svým předmětným lživým  článkem na  Manipulátorech.cz  dodatkem. A  to takto:

 

Tolik Cemper.  Takže ty jeho důkazy  o tom, že  český  Svobodný vysílač  JE  DCEŘINNÝM  PROJEKTEM slovenského Slobodného vysielača  přezkoumejme.

Prý o tom  svědčí to,  že  sám SVCZ  na  své internetové stránce  uvádí jako SVSK jako partnera  projektu. Rána  jako do piána!  Inu oni tam uvádějí i řadu  dalších:

Snad  jsem to odscreenoval všechno. Aby bylo jasné, že  si tam SVCZ  jako  tzv. partnera  projektu může  nalepit  co a koho  chce, včetně  Vrtacích korunek. cz  nebo  Ferdy -komunity  řemeslníků,co mají  rádi svou práci! Vtip je  v tom,  že  SVSK  s touto aktivitou   neměl  naprosto nic  společného.  Věřím, že nebude potřeba, abych já na  svou Kosu pověsil logo  Cempírových  Manipulátorů.cz jako partnera projektu, aby  jemu a jeho spolku došlo, co mám na  mysli. Bylo by  to pro mne mimořádně  eklhaft, nerad  bych tím Kosu umazal.

Věřím, že  bude stačit, když  mu zkusím polopaticky  vysvětlit, co to – de  jure  termín dceřiný  projekt,, tedy  dceřiná firma, obsahově je. Využiji k tomu oficiální  web třeba  takové  Pražské teplárenské. Tu  by  Cempír  mohl  důvěrně , jako dodavatele  tepla  znát. Tam stojí  například  toto:

Abych byl  dokonale polopatický, protože  jinak by to mohlo  být  pro Cempíra příliš  složité, zopakuji  to nejdůležitější:

Valná hromada společnosti Pražská teplárenská a.s. schválila dne 27. 3. 2015 projekt rozdělení odštěpením, v rámci kterého vznikne nová sesterská společnost PT měření, a.s.,

A nyní se podívejme, co to je taková, z  dceřiného projektu vzniklá dceřiná firma. Velmi pregnantní vysvětlení lze nalézt   na stránkách největší české developerské  firmy  CPI, patřící jednomu  z nejbohatších  Čechů Romanu Vítkovi:

  Ještě  bude Cempír na  své slovní eskamotáži a  mlžení trvat, aby  nemusel přiznat, že  své  čtenáře  klame?

Slyším cosi,  že  jsem se ještě  nevypořádal s  jeho  další  námitkou, že  SVCZ  přejímal, v začátcích své činnosti některé programy  SVSK?

Ano, to je pravda.  Nebudu rajtovat  na  tom, že  tím vykrýval  zejména mimořádně  slabě  sledované  vysílací  časy, například  v  01,00 hod. v  noci  nebo v 06,00 což už samo osobě  deklasuje tvrzení  o slovenské  matce, tedy  nadřazené osobě  a české, podřízené dceři!  Rozhodně  to vůbec nedokazuje  nějaké personální, osobní, finanční nebo kapitálové propojení! Prostě  to dělal.  V neposlední řadě proto, že  Slobodný vysielač  je tzv.OTEVŔENÁ PLATFORMA. Což znamená,  že svůj autroský obsah nijak nechránila  nechrání. Od  samého začátku je tedy komukoli  jeho vysílání a archiv  volně k dispozici.Bez jakéhokoli ptaní nebo dokonce povolování. Každý jej může  používat podle  své libosti. Tedy i SVCZ.Nebo třeba i Cempír. Nicméně  když  už  mne  Cempír  donutil se  zabývat  Facebookem SVCZ,  našel jsem tam  aktuálně například  tohle:

nebo tohle:

Podle Cempírovy  manipulace to  zřejmě znamená , že  SVCZ  je v nějakém,  nejlépe dceřiném, holportu s  Echem24.cz  a/nebo Novinkami.cz, když využívá  jejich produktů pro svoje  účely.  Nehodlám  mu v  tom nikterak bránit! Ale  s  pravděpodobností, rovnající se jistotě, jakékoli projení  vylučuji. Stejně  jako  u SVSK!

Takže  lze  učinit  následující  závěr:

Cempír  plně  potvrdil oprávněnost  názvu svého webu  -MANIPULÁTOŘI.cz !!!  Bez debaty  si vybral naprosto správně. Je  výhradně jeho věcí, zda  jak moc hodlá obelhávat  svoje čtenáře. Co však nesmí, je  činit tak na  úkor  kohokoli třetího.

A je jen  pověstnou třešničkou na  dortu,  že  Cempírův  web má v záhlaví toto:

Ano Cempíre, na  faktech  záleží! Jedině na  faktech. Jenže  u  tebe  to neplatí.  Web Manipulátoři.cz  se opravdu povedl! Více,než bylo lze  očekávat.  Ale já si až takovýhle  sukces  rozhodně  hodlám odpustit za každou cenu!

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.