Srážka s trollem aneb lhář Scallop


Chodí mi  mnoho mailů. A  různých. Sem tam někdo poděkuje  a pochválí, jindy  chce  někdo něco dalšího,bližšího  vědět  nebo se ptá na  zdroje. Další skupina  pak  jsou ti, co posílají  různá  náměty, co bych  si měl vzít  do klávesnice. Pak je  skupina  dalších, zásobujících mne  linky  s  doporučeními k přečtení, poslechnutí nebo shlédnutí.

Největší  skupinou  jsou pak ti, co s  vlkem nesouhlasí. Protože s  vlkem není nutno souhlasit. Ostatně  stojí to  i v  Pravidlech Kosy.

Všem těmhle  se snažím odpovídat, co mi čas  a  eventuální další okolnosti dovolí.

Jenže je  ještě  jedna  skupina -prudiči. Snažící se svými maily  mne otrávit a znechutit. Je jich docela  dost.  Řekl bych tak do  desítky. Na  samém začátku je  nelze  identifikovat. To přijde asi  tak po třetí až  čtvrté mailové  výměně,  kdy  prostě  zjistíte, že  nějaká diskuse postrádá  smysl protože můžete  uvést  jakákoli  fakta  z  jakýchkoli neprůstřelných zdrojů a   stejně je  to k ničemu, protože  se jedná  o klasické  házení  hrachu  na  zeď, či mluvení  s  hluchým. Vlastně  to přirovnání nesedí,  daleko výstižnější je  to  o házení perel hospodářskému zvířectvu. Ať tak nebo tak, jde o  mrhání časem a  jasné sebepoškozování. Jakmile  dojdu k názoru, že mám co do činění  zase s jedním takovým, je  následný proces  velmi rychlý  – označení dotyčného jako spamera a  pak  volba, co s  ním dál. Jestli ho nechat  padat  do spamové schránky nebo  definovat jako  automatické smazání hned, jak se objeví. Jednoznačně  se mi  osvědčilo druhé  řešení.  Prostě  automat vymaže  a  je  klid.

Jenže  občas  udělá  člověk  chybu.  Existuje  jakýsi  internetový  živočich jménem Scallop. Možná si ještě  vzpomenete  na  článek o situaci  na kolumbijsko venezuelské hranici, kde  došlo k jejímu uzavření, aby následně  americká/západní media spustila  obrovskou kampaň. Tehdy mne  mailem kontaktoval.  Trvalo mi nějakou  chvíli než  jsem pochopil,  že  Scallop je prostě  troll a že  mu nejde o diskusi, nýbrž o  provokování a otravování  kontrahenta. Přesně  v duchu  postupu, jak vyjevil před  časem šéfík  tzv.  českých elfů – jistý  Kartous:

„Působíme v tradičním veřejném i kybernetickém prostoru. Monitorujeme činnost nepřátel na internetu a získáváme informace o konkrétních osobách napadajících hodnoty, na nichž stojí Česká republika. Nepřátelské sítě nejen sledujeme, ale i aktivně podrýváme,“….

Aby  doplnil, že  Případně informaci předají dál, například zpravodajským službám….

Netuším, jestli je  tvor  s nickem  Scallop  členem samozvaného  šmírovacího komanda tzv. elfů. Klidně  může.  Osobně  mi  ze  všeho nejvíce  připomíná  jistého JB, s kterým už  jsem na Kose, ale i před ní,měl tu pochybnou čest.  Syntaxe  psaných projevů  onoho JB a  toho Scallopa  je  až nápadně podobná.  Ale o to nejde.

Důležité je  že  když  jsem vydal  minulý týden  článek

 

Otevřený dopis serveru Manipulátoři. cz a jeho šéfovi Janu Cemperovi -DOPLNĚNO!!! A ještě jednou doplněno!

on se probral z mrákot a já  zjistil,  že  jsem jej nějak nechtě  odznačil  jako  spamera , co má být  automaticky mazán a  spadl mi do mailové schránky. A  pochopitelně, že  začal okamžitě prudit. Přesně ve  smyslu –Nepřátelské sítě nejen sledujeme, ale i aktivně podrýváme,“…. A nepřátelské je přirozeně  úplně  všechno, co má  názor, který  ze  100% nekopíruje  s tím jejich, jediným správným.

Promiňte mi ten  rozvláčný  úvod, ale bylo nutné popsat  scénu, než  na ní vstoupíme. Takže  se konečně můžeme dostat k tomu kde  nastala  moje  další srážka  s blbcem, omlouvám se -trollem  a lhářem Scallopem. Ve  zmíněném  Otevřeném dopise  Cemperovi napadl dodatky, které  jsem připojil, když  jsem v  původním textu opomenul tvrzení  Manipulátorů.sk, že  Slobodný vysielač  šíří lži o  tzv. plynových  útocích v  Sýrii a jejich  původcích. Konkrétně  mu šlo   dodatek první ze  dvou, kde  stojí toto:

Dodatek ze  čtvrtečního  rána:

Bohužel teprve nyní jsem si uvědomil, že  jsem přešel mlčením jedno Cemperovo zásadní tvrzení,  špinící  Slobodný vysielač a  sice  toto:

. Slovenský web Konspiratori.sk riziko dezinformací z jeho strany hodnotí známkou 9,2 na stupni o 1 (nejnižší) do 10 (nejvyšší). Jako příklad dezinformací jde zmínit zpochybňování využití sarinu syrskou armádou při vojenských operacích.

Chci Cempera  a jeho propagandistickou  tlupu ujistit,  že  ono zpochybnění  neprovozuje  jen Slobodný  vysielač. A  dokonce, že  to ani neodstartoval.

Zpochybnění  viny  syrské  vládní armády a  přirozeně  i samotného prezidenta  poprvé přišlo z  úplně  jiných míst!

Vůbec  první studie, která velmi  vážně  otřásla  věrohodností  zavedených tvrzení  o  Assadově  roli, resp.,úloze  Syrské vládní armády  v  souvislosti s plynovými útoky ve Velké Ghutě  byla  vypracována  na nejprestižnější  technické  univerzitě  světa –  Massachusettském  technologickém  institutu! Informace o téhle  studii a jejích  výstupech  je na  amerických zdrojích k nalezení  například  zde.

Další odvolávku na studii  MIT,  která  velmi  otřásá původním tvrzení  Cemperů a  spol.  o tom, kdo použilsarin při  plynovém útoku ve Velké Ghutě, lze  nalézt na  jiném americkém serveru – Zerohedge a to zde.

Tím nejsem  ani zdaleka  hotov. Bývalá  žalobkyně  Mezinárodního soudu v  Haagu pro válečné zločiny  v Jugoslávii  Carla  del Ponte dala  v tomto směru  závažné svědectví nikomu menšímu než BBC. Paní del Ponte  šla  tak daleko, že  dokonce  ukázala rovnou na rebely, jako pravděpodobnějšího viníka.

Netuším,  jakou známku  trollovství by od  Manipulátorů. cz  i Manipulátorů.sk na  stupnici 1-10 dostal MIT nebo paní  Carla  del Ponte,  ale  přesto je nejvýše na  čase, aby,na  základě  tohoto mého upozornění  Cemper a  spol. si  jak paní prokurátorku, tak  nejprestižnější technickou univerzitu  světa  okamžitě  vzali pod  podrobné zkoumání a  nejlépe  varovali  před nimi  alespoň  ambasádu USA, pokud  ne rovnou FBI a  CIA!

Možná, že  Cemper a jeho úderka namítne,  že  velká Ghuta  je dávno  passé a  co třeba  taková  Douma?

Inu tady  se  lze  opřít  o BBC, konkrétně  jejího producenta  v Sýrii Riama  Dalatiho a  jeho twitter.

Jeho vyjádření  jsou naprosto nekompromisní!  Vše byl zinscenováno.

Ne  dosti na  tom.  Wikileaks přinesly svědectví  pracovníka  OPCW, že  zpráv a této organizace  o plynových útocích v  Doumě  byla zmanipulována!

Ovšem  BBC? Wikileaks?  Všehno jen  trollové! Že Cempere!

Tolik citace  z minula. Pokračujme  trollem Scallopem v  současnosti.

Se  studií MIT  setroll Scallop  vypořádal jednoduše. Jednak cituji:

Opet me po case zaujaly Vase naivita verit vsemu, co odpovida nazorum Vasi opevnene bublinky. Jste presne typem cloveka, ktery infromacim bud a) veri, jetslize rikaji, co predem chcete slyset nebo b) neveri, jetslize odporuji Vasemu predem utvorenemu nazoru. Za babylonskymi hradbami Vaseho videni sveta se daji objektivni :-)) informace o plynovem utoku v Ghoute zejmena ze dvou zdroju (viz nize), pricemz vysetrovani UN/OPCW zcela ignorujete. Ok, Vasi ignoranci meze nakladu. Takze prvni Vas odkaz je 

Pro zajemce o pravdu (Vas tam pocitat nemohu) je vhodny zdroj treba

https://louisproyect.org/2017/04/17/going-postol-how-an-mit-professor-ended-up-in-bashar-al-assads-camp/ 

Inu pokusil jsem se  daný link otevřít, abych se dozvěděl nějakou hlubokomyslnost jenže  ouha!  Můj  antivir  mi na  sklo okamžitě  dal následující varování:

Zcela  záměrně  jsem ofotil obrazovku i  s kusem  Scallopova  původního mailu, aby  bylo  doložitelné, že  nejde o nějakou mou  fikci nebo montáž.

Prostě  Scallopův  odkaz  byl  otaxován  jako  hodně potenciálně  virový a  tudíž  s jasným osudem  – neotvírat!  Nebudu  ztrácet  čas svůj i váš, abych zjišťoval, zda  je  onen Louisproyect. org  nakažen nějak obecně  a  troll Scallop s ním nemá nic  společného nebo jestli je  to jednoduchá  otrávená návnada, jak třeba  vlkovi  zneschopnit počítadlo. V každém případě validita  odkazu na  něco, co  antivir ohodnotí takto je -nikoli  nulová, nýbrž přímo záporná. Prostě  trollovská,  či chcete  li  scallopovská.

Pojďme  dále:

S profesorem Postelem z MIT, který mimochodem  fungoval také  jako  americký vládní poradce pro oblast zbraňových systémů a národní bezpečnosti a jeho  kolegou,  s nímž napsal studii, na níž odkazuji – bývalým zbrojním inspektorem OSN a později vysoce kvalifikovaným expertem firmy  Tesla- Richardem Lloydem, se  vypořádal následujícím způsobem:

Postelova teze o tom, ze rakety musely byt vypalene z uzemi povstalcu – ktera vychazi z hrube mapky uvedene ve Vasem zdroji – je lehce vyvracena detailnim vymezenim povstaleckeho uzemi v den utoku z RUSKYCH zdroju. Nasledne popikove mudrovani o sarinu je vyvraceno chemickou analyzou vzorku z mista po utoku (kterou pan Postel ke svym zaverum nepotreboval) – sarin na miste utoku obsahoval specifickou latku (hexamin), ktera umozneje stabilni skladovani vetsiho mnozstvi sarinu a byla samozrejme ve vzorcich Assadovych chemickych zbrani urecnych k ruske likvidaci. Navic Assad striktne odmital, ze by rebelove mohli z jeho skladu chemickych zbrani neco odcizit.  

Tečka punktum!  Profesor  Postol je blb, Richard  Lloyd  také. Prostě  dva negramotní blbové, kteří  si neumí ověřit základní  fakta!  Já  jsem  blb  také, když takovým dvěma  nulám věřím!

Sděluji trolovi  Scallopovi,  alias  zřejmě  JB, že  rád  tím blbem zůstanu i nadále. Jestli  si mám  vybrat  mezi  jeho  zdroji,  které odmítá, kvůli virové infekci otevřít můj antivir nebo  těmi, které mám k dispozici a pocházejí od někoho. kdo se  může  vykázat  následující karierou – Vystudoval fyziku na MIT a následné postgraduálně jadernou fyziku tamtéž. Pracoval v Argonne National Laboratory a poté v kongresovém Úřadu pro hodnocení technologií (Office of Technology Assessment), zabýval se problematikou raket MX. Působil jako vědecký poradce velitele amerického námořnictva a byl oceněn,mimo jiné  těmito vědeckými cenami – v roce 1990 získal cenu Leo Szilarda od Americké fyzikální společnosti (American Physical Society). V roce 1995 získal Hilliard Roderick Prize od Americké asociace pro rozvoj vědy (American Association for the Advancement of Science). V roce 2001 obdržel Cenou Norberta Wienera (Norbert Wiener Award) udělovanou Computer Professionals for Social Responsibility,  pak  není co řešit.

Mimochodem když už  jsme  u těch  map a věrohodnosti nebo nevěrohodnosti toho, kdo s kým a  s jakými mapami pracuje -ve  svém archivu mám spoustu zajímavých věcí – třeba  článek z  amerického webu   mintpressnews.com

The Failed Pretext For War: Seymour Hersh, Eliot Higgins, MIT Rocket Scientists On Sarin Gas Attack

kde  si to rozdali  pánové  Seymour Hersh, Eliot Higgins, Theodore Postol, Richard Lloyd .  Ohledně  předmětné studie MIT o plynovém útoku v Ghutě. Prof. Postola a  jeho kolegu  Lloyda už  jsem představil. Zbývá tedy  dát  stručnou vizitku těch  dalších  dvou.

Seymour Hersh je doslova  legendou  americké  žurnalistiky. Je  držitelem Pulitzerovy  ceny, tedy  nejvyššího ocenění , které může  americký novinář  získat a dostal ho  za  odhalení  maskaru v My -Lai. Vedle toho má 5, slovy  pět, kusů skoro stejně slavného dalšího novinářského ocewnění – Polkovy  ceny. Kromě jinéhoza odhalení  mučících praktikve  věznici AbuGraib a příznačně  i Cenu  George  Orwella.

Eliot Higgins je  také  známá persona. Ovšem jinak. Jde o zakladatele  Bellingcatu.  Toho Bellingcatu, který je  západními  českým mainstreamem naprosto nekryticky  přijímán jako písmo svaté. S nímž  ovšem  Spiegel  udělal  nezapomenutelnou zkušenost, která je popsána  v  článku

„Bellingcat betreibt Kaffeesatzleserei“

pro neněmčináře  –

Bellingcat věští  z kávové sedliny!

Takže  aktéry  disputace na  mintpressnews.com  známe a můžeme  jít  jádru věci. Doporučuji ten článek přelousknout nějak celý. Třeba  s pomocí překladače. Stojí to za  to. Zejména všelijakým Scallopům. Tedy mělo  by,  ačkoli je jasné, že  zase jedna perla  padla  do hnoje.

Higgins se pokoušel rozbíjet zprávu MIT. Postol a Lloyd mu oponovali  a jejich tvrzení  naprosto zásadním způsobem podpořil Seymor  Hersh. Pěkné počtení. Moc pěkné. Nicméně pro účely  toho to článku  si dovolím  vytáhnout jednu jedinou  kratičkou pasáž,  když  troll s nickem  Scallop  mele  cosi o mapách. Takže  budu citovat:

Přes jejich neshody je jedna víra spojuje: americký ministr zahraničí John Kerry presentoval vadnou informaci, přinejlepším.

„Souhlasím s Lloydem, Postolem, Hershem a každým, kdo si myslí, že mapy poskytnuté Bílým domem neodpovídají důkazům shromážděným o munici,“ napsal Higgins v e-mailu společnosti MintPress.

Takže kdo tady  vytahuje  falešné  mapy?  Profesor Postol a  jeho kolega  Lloyd nebo  troll Scallop a merická  vláda? Kdo tady lže?

A  dodám jednu osobní poznámku, když  už  jsme u  toho útoku v Ghutě.  Všichni se shodují,  že  to bylo raketami. A je  diskuse o tom,  kdo střílel – jestli vládní  armáda nebo džihadisté.

Torza  těch raket  jsou na  různých fotografiích a záběrech:

Je obecně známo, že  Assad  je vyzbrojen sovětskou/ruskou technikou.  Takže  raketomety  Grad a podobně.   S  raketomety  jsem přišel do  styku.  A  zodpovědně  říkám, tohle  z  žádného  sovětského/ruského raketometu vystřelit nejde! To je prostě  samodomo výroba! Klasický  bastl. Více není třeba  dodávat.

A  tím se dostáváme  k  druhému útoku, který  na  moje  zdroje  v Dopisu Cemperovi Scallop podnikl.

Dával jsem totiž odkaz na  rozhovor, který  dala  Carla del Ponte jako vyšetřovatelka  v Sýrii britské  BBC. Kde, k překvapení  všech, konstatovala, že důlkazy  nasvědčují  daleko více tomu, že  za plynovým útokem stojí  džihádisté a nikoli Assad.

A  Scallop vyjevil následující “ yntelygentní“ závěr:

Jeste Vam polozim jeden dotaz, ktery Vam umozni ukazat zbytky charakteru – jestli neodpovite, jste Kojzar telem i dusi. Ve svem blogu zminujete pani Del Ponte a proto se ptam:

Jsou pro vas slova pani del Ponte necim natolik zavaznym, ze to ovlivni Vas nazor – at uz byl predem jakykoli?

Druha moznost je, ze kojzarovsky argumentujete slovy Del Ponte jen a pouze ve chvili, jde se Vam jeji nazor hodi do kramu – a kdyz se Vam jeji slova nehodi, tak je proste ignorujete.

Odpoved neocekavam, protoze o Vasem charakteru nemam iluze. Ale treba jeho zbytky nekde jsou a odpovite.

Odpověděl jsem toto:

Ano, názor Carly del Ponte je pro mne předmětně závažný. Nejsem jako soud v Haagu a navěšené instituce, který dokud zpívala jeho píseň, tak na ni slyšel a byla personu,jíž se odezíralo ze rtů. V okamžiku, kdy ovšem začala v Sýrii mluvit jinak než žádoucím způsobem,byla zavržena. A žvanil a lhář jako vy si dovoluje lidi, co použijí její svědectví označit za Kojzary!

A  od  Scallopa jsem dostal toto:

Carla  del Ponte

Viz rozhovor v deniku BILD:

https://www.bild.de/politik/ausland/bild-international/carla-del-ponte-snakes-are-easier-to-catch-than-war-criminals-like-assad-56018484.bild.html

Neco ocituji:

What’s easier to catch: poisonous snakes or war criminals?

Del Ponte: „It is far easier to lock up snakes than war criminals like Milosevic and al-Assad.”

Who has prevented al-Assad and his henchmen from being brought to court?

Del Ponte: „Russia and China with their right to veto. Russia used to support al-Assad’s father. Now they are standing by a war criminal. Don’t forget that Russia is selling weapons. In seven years of war, you need a lot of weapons.”

Preji pekny vecer neruseny dalsimi nazory mimo Vas bublinku

scallop

Překladač  mi vyhodil následující:

Co je snazší chytit jedovaté  hady nebo válečné zločince?

Del Ponte: „Je mnohem snazší uzamknout hady než válečné zločince jako jsou
 Miloševič a al-Assad.“

Kdo zabránil tomu, aby byl Al-Assad a jeho stoupenci postaveni před soud?

Del Ponte: „Rusko a Čína s právem veta. Rusko podporovalo otce al-Assada. 
Nyní stojí válečný zločinec. Nezapomeňte, že Rusko prodává zbraně. 
Za sedm let války potřebujete hodně zbraní. “

Jen  jsem nevěřícně  heknul….

Abych vysvětlil proč, musím se  znovu  vrátit  až k dodatku, k Otevřenému dopisu  Cemperovi. Kde jsem se vymezil proti  tomu,  že  jacísi Manipulátoři.sk hodili  blátem po Slobodném vysielači, protože  nesdílí oficiální verzi  o  plynových útocích v  Sýrii.

A já  argumentoval tím, že  v  tom není Slobodný  vysielač není sám. Vedle MIT  třeba  také  paní Carla del Ponte.

Následoval  Scallopův  dotaz, zda je pro mne  paní Ponte  autoritou. Když  jsem odpověděl, že  ano,  tak odpověděl, co  odpověděl – že  paní del Ponte  má  syrského prezidenta  za  zločince.  Naprosto nechápu, co to vypovídá  o plynovém útoku v  Ghutě, o který šlo  Manipulátorům.sk a  také mně.

Ten  bývalá prokurátorka pro zločiny  v Jugoslávii téměř  jistě  vyloučila.  A on mi napálí, že  říká, že  má  Assada za  zločince.

Inu troll a vědomý  lhář! Nic jiného se konstatovat nedá. Místo vyvrácení toho, že  jsem uvedl pochybný pramen, ev. že  paní  del Ponte  sdělila  cosi úplně jiného je mi řečeno, že podle ní je  Assad  zločinec…. Když nemůže vyvrátit tvrzení  paní del Ponte o plynovém útokuv Ghutě, tak prostě  přehodí veksle, že ona  má  Assada za  zločince.  Jako by  to dokazovalo vinu v Ghutě… Prostě  klasická  trolllovi. Nebo elfonia, jak kdo chce.

Nazval jsem Scallopa  lhářem. Protože  nevěřím, že  se jedná o duševního prosťáčka, zejména  je li můj odhad  správný a jde opravdu o onoho JB, který  absolvoval jednu z nejprestižnějších universit na světě,  aby nepochopil,  že provedl sprostý diskusní  faul.

Je to totiž v pozici,  kdy  Manipulátoři.sk tvrdí  -Assad  je travič plynem. Slobodný vysielač, já , profesor Postol a  jeho kolega  Lloyd, Seymore  Hersh a  také paní del Ponte  říkají – ne, není /minimálně  v tomto konkrétním případě/ plynový travič. A  lhář, demagog a troll Scallop  to odmrští slovy  – je to tak, protože  Carla  del Ponte  tady  říká, že taky  krade  slepice.Takže je  zločinec a když je  zločinec, je automaticky plynový travič!A  tečka!

Nikomu nepřeji nic  zlého, ale  docela  bych  Scallopovi přál, aby  si prožil svou logiku se vším všudy na vlastní kůži! Dejme tomu tak, že  bude obviněn  z násilného trestného skutku. S vysokou sazbou.  A argumentace obžaloby  bude  u soudu následující :

ano svědek XY popřel, že  by  se toho konkrétního činu  dopustil, ale protoževí, že  má  pár pokut za  rychlou jízdu a  špatné parkování, tak je  prostě  vinen!   Jistě  by  přijal ten vysoký  štráf za násilný trestný  čin a ani okem nemrknul. Natož, aby  se  odvolal. Když  ten soused ho označil za  zločince. Co je konkrétní  kauza, v které  ho jeho výpověď  vyviňuje?

S lidmi jako Scallop je opravdu každá  diskuze  ztracený  čas  a sebepoškozování. Jak jsem právě  předvedl.Proto mu sděluji,  že  odteď  je  ve  spamu s  automatickým mazáním. Dnes  jsem mu věnoval svůj  čas naposled. Ať  člověk zavadí o co chce, z  toho, co píše,vždycky  je to jen  totální shit!

Jo abych nezapomněl  – když jsem chtěl otevřít  ten jeho mailový odkaz  na  rozhovor  Bildu s  Carlou del Ponte,  můj antivir mi vyhodil toto:

Tak tohle už  asi není náhoda!!!  Silně pochybuji, že  by  web jako Bild  provozoval  cosi  jako  centrum  virové nákazy.  Další možný závěr nechám  na  vás.

Takže  takové  jsou mé  zkušenosti s  exemplářem jménem Scallop.  Fakt  by mne zajímalo, jestli patří  ke  Kartousovým elfům nebo ne. V každém případě – spam a  automaticky  out!

A ještě  jedna  důležitá věc mne napadá- proč  já vůbec  tenhle  dnešní  článek píši?  Dělám  svůj blog. Protože  chci.  Baví mne  psaní. Jiné luští křížovky nebo hlavolamy.  Já  skládám písmena. Protože  chci. Nic  víc. A proč  se  vůbec  zabývám někým, kdo mi tu zábavu chce  mermomocí  kazit?  Věru prapodivný tvor. A já nejsem o nic lepší, když  s ním ztrácím  čas. Co když  ale mi zítra bude  chtít  zakázat,, abych dýchal? Protože nedýchám, jak si on představuje?

Ale  těší mne  jedna  věc , že mi vedle nejagresivnějších  tutovejch babišáků a  svědků Milošových zase  nemůže  přijít na jméno  zase  někdo od  Kalousků, modroptactva  a  podobně. Abych nevyšel ze  cviku.

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.