Nevtip – socha George Washingtona Thomase Jeffersona shozeny v Portlandu davem jako rasistické.


V Hodině  vlka na  Slobodném vysielači 12.6.2020, která  s e zabývala  událostmi  ve Spojených státech,  jsem sám sobě položil otázku,  jak dlouho asi bud e trvat, než  američtí strhávači soch  „historických rasistů a  kolonizátorů“  zaútočí  na  na  americké otce  zakladatele  George  Washingtona  a Thomase  Jeffersona  a vypořádají se i  s nimi, protože  oba disponovali  početným otrockým kmenem na svých  farmách…..

Nečekal jsem  dlouho. Pouhých 9 dní. Kolega  Germanicus  mi posla link na server  britského Daily Mailu. Ti  jedině  správní, liberální, bojující za  rasovou rovnoprávnost opět  jednou dokázali, že  co se na Kose napíše nebo v  Hodině  vlka  řekne, se  také stane. Nechlubím se, bohužel. Není čím a děsí mne  to.

V oregonském Portlandu jejich  bojůvka  zaútočila  na  sochu  obou velikánů americké historie, označila je  za rasisty, otrokáře  a genocidní kolonizátory. Washingtona nejdříve  zapálily  a pak strhli  a v  bledě modrém vše  zopakovali s Thomasem Jeffersonem. Který  měl tu smůlu, že  stál před místní Jeffersonovou střední školou…..

Přidám  pár  ilustračních obrázků, abychom věděli, jak vypadá ta  správná liberální  rasově, genderově, LGBT   a kdo ví jak ještě rovnoprávná nejliberálnější demokratura, která rozbíjí staleté okovy v nichž věznil všechny  ostatní heterosexuální  bílý  muž.

Socha  George  Washingtona

A statue of George Washington with a burning American flag draped across it was toppled by protesters in Portland, Oregon on Thursday night

A ještě  Thomas  Jefferson

Paráda, že?

 

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka, Politické vtipy se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.