Flash – na celém území Čeaké republiky dochází k rozsáhlému zatýkání. Prý zatím jen členů prý paramilitárních jednotek, napojených na Rusy. DOPLNĚNO!!!


Dobrý den majore  Gagarine, vlastně  Radarine, tak jsme  konečně  dočkali!

Konečně se  české bezpečnostní složky  rozhoupaly  a začaly  ve zatýkat  ruské šváby!

Když  Václav Kalus v  souvislosti s Vrběticemi hovořil o padesátých létech, přišlo mi to absurdní.

Po informaci, s níž před pár minutami vyrazilo  Aktuálně.cz

NCOZ při rozsáhlém zátahu zatýkala členy polovojenských jednotek napojené na Rusy

mi snad nezbude nic jiného,než  se zemskému škůdci č.1 v dějinách České republiky  -omluvit!

Proč  jsou stovky policistů, napříč  státem v  akci? Koho zatýkají? Nejlepší je přímá citace:

Stovky policistů se po republice dle pátrání Respektu a Aktuálně.cz účastnily zásahu proti Čechům, kteří jsou členy některých paramilitárních spolků. Policie zadržené podezřívá, že jezdili bojovat na Ukrajinu na straně proruských separatistů nebo takové cesty chystali či organizovali. To vše v režii členů ruské rozvědky GRU z ambasády v Praze. Těch, které ministerstvo zahraničí už vyhostilo.

„Vrchní státní zastupitelství v Praze potvrzuje, že vykonává dozor nad policejním orgánem Národní centrálou proti organizovanému zločinu SKPV, Sekcí terorismu a extremismu, která vede trestní řízení pro podezření ze spáchání trestného činu teroristického útoku, trestného činu financování terorismu a trestného činu podpory a propagace terorismu, přičemž tyto trestné činy souvisí se zapojením českých občanů do bojů na východě Ukrajiny na straně takzvané Doněcké lidové republiky. Policejní orgán zadržel pět fyzických osob, doposud nebyl nikdo obviněn,“ uvedl dozorující žalobce Martin Bílý z Vrchního státního zastupitelství Praze.

 

České tajné služby podle informací z bezpečnostních složek také dříve zachytily, že členové GRU z pražské ambasády si vhodné cíle k rekrutování vytipovávali i na akcích konaných kolem pomníků a hrobů rudoarmějců.

Právě tam se v roli protestujících promísili členové hned několika proruských spolků.

„Členové paramilitárních uskupení kvůli své výrazné protizápadní orientaci také přispívali k šíření proruské propagandy a na ni navázaných konspiračních narativů. Poté co ve společnosti pozvolna utichlo téma migrace a souvisejícího nebezpečí ze strany uprchlíků, se mnozí paramilitáři (přestože téma migrace nadále hojně využívali) zaměřili také na vytváření dojmu hrozícího ozbrojeného konfliktu mezi Západem a Ruskou federací,“ dodává kontrarozvědka.

 

To je opravdu nářez jak se patří!

Takže  k masovému nasazení speciálních policejních jednotek, které asi tak odpovídá bezprostředně hrozícímu pokusu  o státní převrat stačí  zřejmě  účast na  tryznách za  sovětské padlé a  umučené za  II.ww….-   Odlišný názor na  dění na krajině,než  je  ten oficiální a  strach z konfliktu mezi Ruskem a  Západem….

Něco ještě  dnes  rán pro mne nepředstavitelného!

Vlastně-pni prý verbovali žoldáky na Donbas? Ono se tam válčí? Co mi uniklo?

Nebo jde o verbování v minulosti? Tak proč   až teď?

A proč ty  stovky policistů ze zásahovek?

Jo  oni prý ti zatčení  jsou držiteli legálních zbraní a hrozilo, že  se postaví na  odpor? Když uvážíme, že  v čase  spuštění akce jich asi většina  hákovala někde v Kolbence?

A když tedy legálně  disponují  zbrojním pasem a zbraní, proč  ta  záměrná a veřejná   demonstrace síly,když  všechno šlo vyřídit  velmi hladce  a jednoduše,n příklad  předvoláním na místní policii kvůli nejasnostem okolo zbrojáku? A tam sdělit obvinění?

Jaký  opravdový účel má  ten velko zátah za přítomnosti a reportování Kundry v přímém přenosu? Zejména  v momentální rozjitřené atmosféře?  Kdo všechno má být minimálně  zastrašen, když ne rovnou příště  v klepetech?

To ti idioti, co to řídí,  vážně  chtějí, aby Kluzký  Vojta  a jeho pseudokomouši konečně  zase  „udělali výsledek“  a ještě  daleko více skóroval Fýra Kanimůra? To  i voliče jako jsem já  hodlají silou moci některému z těch dvou doslova  vnutit?

To už se z té  antiruské hysterie  dočista  pomátli?

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.