Otázky kolem Vrbětic VI. DOPLNĚNO!!!!


Nemohu  si pomoci, i dnes  to je zase  o Vrběticích. Pokud  jste názoru, že  už je  to otravná nuda, nepochybuji,  že  svůj názor po přečtení tohoto dílu, rychle změníte! A já mohu zapomenout na  to,  že by  Vrbětice  V.  se  staly  dernierou tohoto seriálu Kosy. Dokladem je  dnešní VI. pokračování a  to už je mi jasné, že určitě vyjde nejméně ještě  díl VII. Ale opakuji, dnes  vás nuda  rozhodně  nečeká. V žádném případě.

Začnu  trochu ze  široka  a vrátím se nejprve  k

Otevřený dopis poslanci Pavlu Růžičkovi /ANOšéfe!/

jenž vyšel na Kose  27.dubna. Kde, jak víte jsem reagoval  na  facobokový status  poslance parlamentu  Růžičky /ANO/, člena   dvou zásadních výborů  PSP  pro vrbětickou  kauzu – bezpečnostního  a  pro obranu,  a podrobil jeho argumentaci konfrontaci s tím, co lze nalézt  na otevřených zdrojích  ohledně jeho tvrzení.

30.  dubna následoval na Kose další  díl Vrbětic, konkrétně V. , jehož součástí  byl přetisk mailu , jenž mi v  reakci na onen Otevřený dopis poslal jeden  z čtenářů Kosy. Pro jistotu  jej zopakuji.Má to zásadní význam.

že  jeden z čtenářů Kosy pane poslance  kontaktoval a přeposlal mu  ten Otevřený  dopis. Připomenu jak zněl jeho nanejvýš  slušný  mail:

Žijeme v Lounech. Čtu zajímavé weby. Ten Váš k nim také patří. V Lounech má kancelář poslanec Růžička. Váš otevřený dopis jsem mu s radostí poslal. Moc nadšeně mi neodpověděl. Děkuji za Váše názory a posílám Vám z Loun pozdrav. Mám návrh. Zorganizovat diskuzi s p. Růžičkou. Z očí do očí. Oslovím ještě další lidi s naším názorem. On ať si přivede koho uzná za vhodné, třeba Koudelku. Pozvu reportéra regionální TV, nebo Martinu Kociánovou. Prosím o Váš názor a případně návrhy.

Byla  tam i moje odpověď- že  dialog  rád podstoupím a  jako ideální technické, beznákladové  řešení jsem navrhnul  Hodinu vlka  na  Slobodném vysielači.

V závěru minulého týdne  se posluchač  opět ozval.  S tím, že pan poslanec Růžička  diskusi odmítl. Což  není žádné překvapení.  Protože  nemá smysl můj Otevřený  dopis komentovat, neb nemám žádné  informace a on je vázán mlčenlivostí.  OK.  tomu mohu rozumět! Umím si představit, že  on opravdu nějakou  mlčenlivost v  souvislosti s Vrběticemi  podepsal a na otevřených zdrojích, s nimiž operuji  já, a které vždy  pečlivě  DOKLÁDÁM,  PÍŠÍ HLOUPOSTI.  Není v tom případě  mojí chybou, kdyby  mne  mystifikovali.  A já následně  vás. To se  stát může. Přes veškerou kritičnost z mé strany, abych přesně tomuto zamezil.    Proto také  operuji a  to nejen u Vrbětic prioritně s prameny, jež  v žádném případě nelze považovat za obecně  nedůvěryhodné! Naopak – jde o takzvaně vzorová media, publikující vždy jen to, co ověří z několika nezávislých zdrojů.  Z těch skládám svoje  analýzy. Ale proti omylu není pojištěn nikdo.

Ale abych se  vrátil zpět k tomu, co mi  sdělil čtenář, kontaktující poslance Růžičku. Jak už řečeno

-přímou konfrontaci  poslanec  Růžička odmítl

-moje shrnutí  a vyhodnocen jeho argumentů na FB  nehodlá komentovat, protože  to zkrátka  nemá  s realitou nic  společného, jak on  ví, na základě neveřejných poznatků, k nimž má přístup.

Prý mu  poslanec  Růžička  výslovně  doporučil , jako  otevřené zdroje , které jsou  nejblíže  pravdě o Vrběticích následující  dva:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kvuli-vrbeticim-se-zkouma-i-zemanova-cesta-do-stredni-asie-152470#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=x4JB49XpmVT-202104300609&dop_id=152470&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

https://www.respekt.cz/agenda/bellingcat-a-respekt-vybuch-ve-vrbeticich-byl-soucasti-dlouhodobejsi-operace-proti-ukrajine

A  dotázal se  mne co jim říkám?

Samotný  mail  pana  poslance prý přeposlat nemůže,neb je opatřen  následující  douškou:

Nelze nevyhovět čtenáři Kosy, když  žádá o prozkoumání  toho,co doporučí poslanec  sněmovny jako nejblíže  pravdě  o Vrběticích. Už proto, že  jde  o  případ  , s jakým se ve  své 30ti leté historii  naše  republika ještě nesetkala  a nebyla  konfrontována. A  to nemluvím o vlastní zvědavosti a touze  dozvědět  se jak  to opravdu bylo a  je.Takže  jsem  ten červený odkaz hned  rozklikl. Objevil se následující  článek ze  Seznamu.cz.

 

Kvůli Vrběticím se zkoumá i Zemanova cesta do Střední Asie

a ten mne k napsání dalšího dílu doslova  donutil.

Ocituji z něj – pro jistotu formou screenshotů, kdyby náhodou  někdy zmizel vůbec, či částečně  nebo jej  někdo  změnil či doplnil, protože takovou reakci,například  v důsledku toho, budete  číst dále, nelze, ani náhodou vyloučit! Ba právě naopak!

 

  Tohle není celý předmětný článek, stvořený Seznamem.cz  a doporučený panem poslancem Růžičkou  jako  informační zdroj nejblíže pravdě ohledně  událostí ve Vrběticích…..

Zopakuji  základní údaje  v něm obsažené, které mne  nejvíce  zaujaly a osobně je pokládám za  úplně  nejtřeskutější!  Aniž bych někomu svůj výběr  vnucoval. A  jen doufám, že  se  jím nyní  veřejně  zblamuji, jako někdo, kdo nechápe  čtený text,  má  těžkou zrakovou  i mozkovou  vadu:

1- otec  i syn  Bernatíkové, takto majitelé  firmy  IMEX letěli s prezidentem republiky  na státní návštěvu Tadžikistanu

2- tam se, kromě  jiného setkali a jednali s velitelem tádžických pohraničních  vojk generálem RAchmonalim

3-tenhle generál je ve vážném podezření, že  je buď přímo agentem GRU nebo loutkou v  rukou GRU

4- generál Rachmonali je v podezření zejména  proto, že poslal do Vrbětic  mail, kterým s e domáhal  vstupu pro Čepigu a Miškina  na falešné pasy

5- tím pádem je  mimořádně podezřelý  i  rozhovor  obou Bernatíků s  generálem a lze , opět důvodně, předpokládat, že  při něm mohla  být  v detailu řešena  vrbětická  sabotáž, ba dokonce osobní pomoc  obou Bernatíků při propašování sabotérů do areálu.  Kvůli vyhození skladů firmy  IMEX, vlastněné právě  Bernatíky…

6- v té souvislosti vyšetřující orgány  zajímá  i t, zda  se předmětné schůzky, kde  by byla projednána  ona  sabotáž  ÚČASTNIL OSOBNĚ  PREZIDENT REPUBLIKY nebo NĚKDO Z JEHO NEJBLIŽŠÍCH SPOLUPRACOVNÍKÚ!!!!!

7- nepřímo to dokazuje  fakt, že  druhý sklad -tedy tens  číslem 12 explodoval záhy po návratu delegace  domů.

8- o explozi toho prvního se  v souvislosti s touto návštěvou  nepíše nic.

9- ani nemůže, proto  návštěva  Tádžikistánu proběhla  mezi 23.-27. listopadem , tedy   TÝDNÚ PO TOM, CO VYLETĚL DO POVĚTŘÍ!!!!!!

Čtu  tenhle souhrn už asi po osmé, porovnávám jej  z článkem, který prý je  dle pana poslance  Růžičky , který  ví daleko více  než  my, nezasvěcení, doporučen čtenáři Kosy  jako  veřejný zdroj nejblíže  pravdě,  a pořád  mám problém tomu uvěřit!

Nejen proto, že  vyšetřovací orgány  zjevně  zkoumají jestli takhle náhodou  prezident  republiky přímo nebo  někým z jeho okolí o té sabotáži nevěděl předem, a doslova si zakazuji  snad pomyslet  na  to, že  by to snad  šlo vykládat i tak, že je vyšetřováno možné podílnictví….    A to prý  mám obsesi na Zemana!!!

Ale jde mi především o časovou souslednost!!!!

Kdy že se pohybovali oba  ruští sabotéři v ČR?  Mezi 10. a16. říjnem!!!

Co bylo cílem jejich mise?

Zničit  sklady  číslo 16. a  číslo 12.  řízenou explozí!!!

Kdy že  vybuchl první sklad?

16.10!!!

Kdy se uskutečnila  návštěva  Tadžikistánu, kde ona  diverze byla  perfecionizována?

Mezi 23. až 27. listopadem!!!!!

Znovu opakuji – v zájmu klidu a  míru v  duši doufám, že

-nechápu čtený text

-mám těžkou zrakovou i mozkovou vadu

protože  jestli nikoliv,  musím  především  odmítnout  panem poslancem  Růžičkou  doporučený  text nejblíže z veřejných zdrojů pravdě, jako naprostý blábol a neuvěřitelné  selhání redakce  Seznamu.cz

Respektive především selhání  autora  toho blábolu. Ten je  dle mého názoru zralý na  okamžitý vyhazov  z redakce  a také na  to, že už  si v novinářské branži nikde  ani neškrtne. A to ani v nějakých Bobkových listech v  Horní Dolní. Nejspíš  jste nezaregistrovali, kdo jím je. Nemusíte  odrolovávat  zpět  na původní článek:

Ano, přesně ten  Janek Kroupa, který 10.října 2018 tvrdil

Skripal v Česku pomáhal odhalovat ruské agenty, jeho traviči ho tu sledovali, zjistil Janek Kroupa

Ten člověk nezná nejen míru, ale dokonce  ani stud.

Seznam.cz potvrdil, jak vypadá ta jediná správná a pravá  žurnalistika!!!  Ta která  je  alternativně  na hony  a  na vždy  vzdálená!  Za Kosu  říkám, že  na tohle  fakt nemám a mít nikdy nebudu! Něco takového  nikdy nesesmolím a kdyby  to přišlo od  kohokoliv z venku, jako příspěvek pro Kosu, nikdy  se  to na její stránky nedostane, protože  to okamžitě , s velmi brutálním doprovodným komentářem  odmítnu!

Nehodlám se  nyní  ani vozit nijak po panu poslanci Růžičkovi.  Předpokládám,  že  se  jen spletl, neb  byl právě , po hektickém týdnu  v parlamentu, ohledně  Vrbětic,  prvním čtení  zákonu sňatcích stejnopohlavních párů, získávání  podpisů pro mimořádnou schůzi sněmovny, kde by  se uskutečnilo hlasování o nedůvěře  vládě,  parlamentní diskusi o covidovém rozvolňování, atd. atd. ve  stresu  a přepracován,  takže  dal jen omylem špatný link. Jinak to být nemůže.

Kdybych totiž připustil  jakoukoliv jinou  možnost,  pak by  zlé a zlolajné jazyky  nepřátel  naší  republiky  a demokracie jako takové, toho jistě okamžitě  zneužily  a  vytrubovaly  by cosi, že  že ty tajné důkazy  nejspíš  vypadají tak nějak  podobně , jako tenhle  článek Seznamu.cz!!!  Je li to nejblíže pravdě. Stejně tak  doufám, že Kosu nečte nikdo na spřátelených  ambasádách v Praze, protože  to bychom se pak o nich  dalšího vyhošťování  ruských diplomatů v jejich zemích určitě nedočkali!

A na závěr dovětek:

Pro všechny případy  jsem požádal čtenáře  o důkladnou archivaci  mailu pana poslance  Růžičky. Nejlépe na nějakém nezávislém úložišti. Pro případ, že by  šlo do tuhého. což nelze vyloučit.

DODATEK z pondělního  odpoledne

Jeden  z Kosířů se  pustil do debaty  s panem poslancem na  jeho FB profilu.  Zdá se, že  pan poslanec, ačkoliv  všechno ví a má tajné informace, poněkud  rychle, vy měkl, když  došlo na konkrétno!

 

 

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.