Plzeňský hnus nejen na tento den!


Že je  vlk velký plzeňský patriot snad  ví  i ten nejzpozdilejší služební  návštěvník Kosy. Předpokládám. Dokonce  i takový Krupka  z Deníku.

Mám své město  rád a  myslím si, že je ideálním místem pro život. Opravuji  – myslel jsem si to. Dokonce i v dobách, kdy jsme byli pevní hráz socialismu a  míru a i  tehdy, když  jsem znovu a  znovu  fackován při každých  volbách, kdy  většina  spoluobčanů a především v  našem městském obvodě  volí  opakovaně a masivně lumpenpravici.

Ale  dva čtenáři mi včera poslali  něco, co už skousnout  nedokáži. Ačkoliv budu muset. Při spatření  té fotografie, kterou  vám  hned předložím mne  zachvátil stejně  bezmocný vztek  jako mého tátu  15. března  1939 nebo mne  21. srpna  1968

V Plzni  totiž a to opakovaně, pořádáme  tohle:

1

Chce se mi zvracet! Fialovej hnus!!!!

Bandera party!!!!

Na Ukrajině  se prý  bojuje  za  demokracii a demokratické hodnoty. A ti,co za ně bojují  pořádají  párty v  Česku na  počest teroristy , který byl odsouzen k smrti za  účast na atentátu na polského ministra! V jehož  jméně se  odehrál Volyňský masakr!!!!

Aby se  u nás, ve Fialově  Česku a dokonce v mém městě  naši  DRAZÍ, opravdu hodně  DRAZÍ národní hosté cítili opravdu dobře…..

Tohle má být moje město, na něž jsem byl pyšný?  Co takhle nějaká  Horní Dolní? Není náhodou  to pravé ořechové? A holt Plzeň přenechat  dutohlavům,  co s tím nadšeně  souhlasí….
Sláva Ukrajině, sláva hrdinům! Čeho že  to je obdoba?  Není to takhle ekvivalent  Sieg  Heil?

Prostě  demokracie roku 2023….

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.